Πόσα χρήματα θα πάρει ο Σολδάνο στον Ολυμπιακό!

Στην Αργεντινή κάνουν λόγο για 4ετές συμβόλαιο και με ετήσιες αποδοχές γύρω στις 400 χιλιάδες ευρώ. Εξακολουθούν να λένε ότι άμεσα έρχεται για ιατρικές εξετάσεις.

Πόσα χρήματα θα πάρει ο Σολδάνο στον Ολυμπιακό!

Οι πληροφορίες από την Αργεντινή καταφθάνουν σαν… βροχή στην Ελλάδα με την υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο που πλέον – αν και δεν επιβεβαιώνεται κάτι από τον Ολυμπιακό – έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αφορούν το συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους». Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης είχε δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό πριν από τα Χριστούγεννα και προτού αρχίσει τις… τρέλες της η Ουνιόν Σάντα Φε.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σολδάνο θα υπογράψει για 4 χρόνια με τις ετήσιες απολαβές του να κυμαίνουν γύρω στις 400 χιλιάδες ευρώ. Τόσα είναι τα λεφτά που θα βάλει στην τσέπη του για κάθε χρόνο συμβολαίου του.

Μπορεί ομάδες από το Μεξικό να του πρόσφεραν περισσότερα χρήματα, όπως ανέφεραν στην Αργεντινή, ωστόσο ο παίκτης είχε στυλώσει τα πόδια και ήθελε εξ αρχής να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.