«Έκλεισε ο Σολδάνο στον Ολυμπιακό»

Νεότερες πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι η Ουνιόν Σάντα Φε, παρά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να… τρενάρει κι άλλο τη μεταγραφή, τελικά ενημέρωσε την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι θα αποδεχτεί την πρόταση των «ερυθρολεύκων».

«Έκλεισε ο Σολδάνο στον Ολυμπιακό»

Όταν μπλέκεις με Αργεντινούς, είναι δεδομένο ότι θα σου πάρει αρκετό χρόνο για να κάνεις έναν ποδοσφαιριστή δικό σου. Ειδικά όταν μπλέκεις με έναν πρόεδρο, όπως αυτόν της Ουνιόν, που ακόμα και την τελευταία στιγμή προσπάθησε να υψώσει ένα σωρό εμπόδια κόντρα σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του κλαμπ του Σάντα Φε.

Νεότερες πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι η Ουνιόν ενημέρωσε τον Σολδάνο πώς θα ανάψει τελικά το πράσινο φως για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στα «θέλω» του.

Παρότι πριν από δύο-τρεις ώρες υπήρχαν δημοσιεύματα που έφερναν την Ουνιόν ξανά σε μία διαδικασία να… τρενάρει τη μεταγραφή του, πριν από μερικά λεπτά «έσκασε» από το Σάντα Φε η πληροφορία ότι τελικά θα πει το πολυπόθητο «ναι» και θα επιτρέψει στον Σολδάνο να κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη…

Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση προς το παρόν. Στην Αργεντινή όμως πλέον το θεωρούν δεδομένο ότι απομένουν πλέον τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή…

Μια μεταγραφή που απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα κοστίσει στον Ολυμπιακό γύρω στο 1 εκ. ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης 20% σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα και μπόνους αν ο Σολδάνο παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν.