«Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Σολδάνο»

Στην Αργεντινή θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του 24χρονου επιθετικού στον Ολυμπιακό, ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα.

«Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Σολδάνο»

Όπως σας έγραψε και νωρίτερα το fosonline.gr η Ουνιόν Σάντα Φε είπε το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού και το σίριαλ με τον Φράνκο Σολδάνο αναμένεται να έχει αίσιο τέλος. Νωρίτερα υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι Αργεντίνοι είχαν σκοπό να την πάνε κι άλλο πίσω τη μεταγραφή, όμως, οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον πρόεδρο από τον παίκτη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. έφεραν αποτέλεσμα.

Στην Αργεντινή τις τελευταίες ώρες έχουμε σωρεία δημοσιευμάτων τα οποία επιβεβαιώνουν πως η Ουνιόν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό και ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του Σολδάνο.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Λατινική Αμερική ο ποδοσφαιριστής αναμένεται σύντομα να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να τελειώσει τη μεταγραφή του.

Η ιστοσελίδα «sinmordaza» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Φράνκο Σολδάνο φεύγει για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο Σολδάνο θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες ο Σολδάνο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο».