Δυο ακόμα ονόματα στο μεταγραφικό... κάδρο του Ολυμπιακού

Τα σενάρια από τη Βρετανία και οι... πραγματικές περιπτώσεις.

Δυο ακόμα ονόματα στο μεταγραφικό... κάδρο του Ολυμπιακού

Ο Γενάρης πλησιάζει και καθημερινά αυξάνονται τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά επανέρχονται στο προσκήνιο δύο ονόματα επιθετικών. Το πρώτο, είναι αυτό του Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Τότεναμ. Ο 33χρονος φορ είναι αρκετά ακριβή περίπτωση ενώ για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Μπιλμπάο.

Το δεύτερο όνομά είναι αυτό του Λούκας Πέρεθ, του 30χρονου επιθετικού που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ. Αφού αγωνίστηκε σε Λα Κορούνια και Αρσεναλ, τώρα παίζει στη Γουέστ Χαμ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2021.

Πάντως από ονόματα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού άλλο τίποτα… Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός βγήκε στην αγορά για την ανεύρεση του επιθετικού που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα ενόψει του β’ γύρου, ήταν φυσιολογικό να ακουστούν ένα σωρό ονόματα.

Απ’ όλα αυτά που έχουν κυκλοφορήσει, οι Φακούντο Φερέιρα και Ρομπέρτο Σολδάδο είναι οι δύο που όντως «παίζουν» για τον Ολυμπιακό, αλλά ξεχωριστά κάθε περίπτωση έχει τις δυσκολίες της. Δυσκολίες που αφορούν και τα βαριά συμβόλαια των συγκεκριμένων επιθετικών, όπως και το γεγονός ότι δείχνουν να έχουν ως προτεραιότητα να συνεχίσουν την καριέρα τους σε πιο προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.