«Συναγερμός» για τον επιθετικό στον Ολυμπιακό!


Τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι πολλά, οι Φερέιρα και Σολδάδο είναι οι δύο που υπάρχουν στη λίστα, οι Γάλλοι στέλνουν τον Μήτρογλου, όμως, εώς τα Χριστούγεννα δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις.

«Συναγερμός» για τον επιθετικό στον Ολυμπιακό!

Από ονόματα άλλο τίποτα… Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός βγήκε στην αγορά για την ανεύρεση του επιθετικού που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα ενόψει του β’ γύρου, ήταν φυσιολογικό να ακουστούν ένα σωρό ονόματα.

Απ’ όλα αυτά που έχουν κυκλοφορήσει, οι Φακούντο Φερέιρα και Ρομπέρτο Σολδάδο είναι οι δύο που όντως «παίζουν» για τον Ολυμπιακό, αλλά ξεχωριστά κάθε περίπτωση έχει τις δυσκολίες της. Δυσκολίες που αφορούν και τα βαριά συμβόλαια των συγκεκριμένων επιθετικών, όπως και το γεγονός ότι δείχνουν να έχουν ως προτεραιότητα να συνεχίσουν την καριέρα τους σε πιο προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι Γάλλοι την ίδια στιγμή στέλνουν καθημερινά τον Μήτρογλου στο λιμάνι, ωστόσο, δεν προκύπτει από πουθενά ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ασχοληθεί με τον 30χρονο επιθετικό της Μαρσέιγ. Πάντοτε μιλάμε για το τι ισχύει τώρα. Το αν θα εξετάσουν την περίπτωσή του από το 2019, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς. Πάντως, στην Γαλλία επιμένουν ότι ο πιθανότερος προορισμός του «Μητρο-γκόλ» θα είναι το λιμάνι της καρδιάς του!

Στον Ολυμπιακό λοιπόν έχει σημάνει «συναγερμός» για τον επιθετικό, καθώς κινούνται μυστικά και για περιπτώσεις επιθετικών (ή ενδεχομένως ενός συγκεκριμένου επιθετικού) που τα ονόματά τους (το όνομά του) δεν έχουν διαρρεύσει. Η φημολογία είναι έντονη. Ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν φορ που θα κουβαλάει ένα όνομα που θα κάνει «γκελ» στον κόσμο! Υπάρχει μία τέτοια περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Όλα αυτά όμως πιθανότατα θα τα δούμε μετά τα Χριστούγεννα, καθώς στην παρούσα φάση δεν φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε κάποιον επιθετικό. Βέβαια, σε μία μεταγραφική περίοδο τα δεδομένα αλλάζουν από ώρα σε ώρα. Τώρα πάντως το πιθανότερο είναι να προκύψουν εξελίξεις από την άλλη εβδομάδα…