Κριτική παικτών Ολυμπιακού: Κορυφαίος ο Ομάρ

Ο Νορβηγός μπακ αγωνίστηκε και στην θέση του εξτρέμ πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο 2-1 επί του Παναιτωλικού.

Κριτική παικτών Ολυμπιακού: Κορυφαίος ο Ομάρ

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΣΑ: Ο Πορτογάλος δεν έφερε ευθύνη στο γκολ, είχε και μία καλή απόκρουση στο 16' σε σουτ του Μοράρ, αλλά έδειχνε ώρες-ώρες να χάνει το μυαλό του με αποκορύφωμα την καθυστέρηση στο να απομακρύνει την μπάλα στο 21' που απέφερε την κίτρινη στον Σισέ.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Από τους κορυφαίους του αγώνα. Όσο άντεξε δηλαδή, πήγαινε πάνω-κάτω, από τα πόδια του ξεκίνησε η φάση του 1-0, ενώ στο 73' πέρασε και σε ρόλο εξτρέμ προσπαθώντας και από τη συγκεκριμένη θέση να δημιουργήσει κινδύνους.

ΣΙΣΕ: Στη φάση του γκολ του Καμαρά δεν πρόλαβε και φυσικά δεν έφερε ευθύνη. Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλός ανασταλτικά, ενώ πάλι δύο φορές ήταν άστοχος με το κεφάλι στο 61' και στο 81'.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Έχασε τον Καμαρά στη φάση του 2-1, αλλά από δικό του γύρισμα με το κεφάλι έγινε το 2-0. Έμπηξε και τις φωνές όταν έπρεπε στους συμπαίκτες του για να ξυπνήσουν, ειδικά στο τελευταίο τέταρτο.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Ανέβηκε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν κακός στο πρώτο 45λεπτο. Είχε μία καλή σέντρα στο 61' στην κεφαλιά του Σισέ, ενώ θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της χρονιάς στο 63'.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: “Μηχανάκι”. Όργωσε πολλά τετραγωνικά του γηπέδου και έδινε πάλι μία αίσθηση ότι φέρνει την ηρεμία στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Δεν απέφυγε πάντως τα λαθάκια, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά η συνολική του εικόνα ήταν πολύ θετική.

ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε... ματιασμένος στο ματς. Είχε ένα λάθος στο 3' που δεν κόστισε στον Ολυμπιακό. Σίγουρα έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια με τη φανέλα των “ερυθρολεύκων”.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Είχε ένα καλό σουτ στο 7' που έπιασε ο Κυριακίδης, είχε μία κεφαλιά άουτ στο 67' και από δικό του χτύπημα φάουλ ξεκίνησε η φάση του 2-0. Ο Κώστας έχει κάνει σίγουρα και καλύτερα ματς, ωστόσο, στο μεγαλύτερο μέρος ήταν από τους αξιοσημείωτες παρουσίες.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Για ένα ημίχρονο ήταν αρκετά δραστήριος και ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Παναιτωλικού. Στο 11' σκόραρε, ενώ στο 43' σούταρε πάνω στον Κυριακίδη.

ΝΑΟΥΕΛ: Δραστήριος ξανά, αλλά για ακόμη μία φορά οι προσπάθειές του ήταν ημιτελείς.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Δεν φαινόταν να πατάει και τόσο γερά στα πόδια του, παρά το γκολ του στο 25'. Ηταν μέσα και στη φάση στην τεράστια ευκαιρία του 64'.

ΝΑΤΧΟ: Μπήκε στο 64' να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή, αλλά ο Ολυμπιακός έχασε και τα μαρκαρίσματα του Καμαρά με την είσοδο του Ισραηλινού. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Μπήκε στο 73' αντί του Ναουέλ για να “τονώσει” την ανασταλτική του λειτουργία ο Ολυμπιακός από τα άκρα. Δεν ήταν κακός στο διάστημα που αγωνίστηκε.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Αντικατέστησε στο 87' τον Φορτούνη και δεν μπορεί να κριθεί.