Έκαναν το αυτονόητο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Με latin πρωταγωνιστές ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έκαναν το αυτονόητο και πήραν τα απαραίτητα τρίποντα για τη συνέχεια της μάχης του τίτλου στη Super League. 

Έκαναν το αυτονόητο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

O ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν τις δικές τους διεθνείς «σκοτούρες» αυτές τις μέρες και με την Super League θα ασχοληθούν όταν ανταμώσουν την ερχόμενη Κυριακή (21/4) στο Φάληρο. Εάν περίμεναν ότι όπως ο Γκουαρντιόλα θα έπαιρναν δώρα σαν αυτά της Άστον Βίλα και της Κρίσταλ Πάλας; Μπα...

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έπρεπε πάση θυσία να νικήσουν τον Άρη και την Λαμία αντιστοίχως και το έκαναν. Με διαφορετικό τρόπο, αλλά και για τους δύο σημασία είχε το αποτέλεσμα. Κοινό σημείο ότι είχαν πρωταγωνιστές στις νίκες τους παίκτες από τη Λατινική Αμερική.

Ο Πόνσε έκανε δώρο γενεθλίων στην ΑΕΚ ανεβάζοντάς της στην κορυφή, 2-0 τον Άρη (vid)

Ο Παναθηναϊκός τον υπέροχο Μπερνάρ που δυστυχώς για το υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο κοινό και όχι μόνο για την ομάδα του θα αποχωρήσει από τα μέρη μας το καλοκαίρι. Η ΑΕΚ τον Πόνσε που έχει το γκολ εύκολο όσο και όποτε παίζει, κάνοντας πολύ απλό το ματς με τον Άρη και διατηρώντας την γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών στην ομάδα του.

Η Λαμία συνεχίζει να προσπαθεί να πάρει τον πρώτο της βαθμό στα play off και υπάρχει η αίσθηση ότι κάποιος θα την «πατήσει». Δεν εννοούμε τον Άρη, κάποιος από τους διεκδικητές. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε πολύ γρήγορα και όλο το άγχος του έφυγε από το φάουλ του Μπερνάρ, αλλά η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου κάνει ό,τι μπορεί. Εάν κάποιος απ΄όσους την έχουν αντίπαλο στην συνέχεια την υποτιμήσει, θα πάθει κάτι σαν «Κλοπ» και «Αρτέτα».

Παναθηναϊκός- Λαμία 3-1: Με… μαγικά Μπερνάρ!

Ο Άρης έχει το μυαλό του μόνο στον τελικό του Κυπέλλου. Το είπε ο Μάντζιος, φαίνεται στο γήπεδο. Αγωνιστικά αυτό δεν είναι καλό γιατί χάνεται ο ρυθμός και δεν επανέρχεται απότομα σε ένα ματς, όση σημασία κι αν αυτό έχει. Ρυθμός δεν είναι βέβαια μαρκάρισμα σαν κι αυτό που έκανε ο Οντουμπάτζο στον Ρότα.

Η Super League συνεχίζεται, αλλά προς το παρόν όλοι έχουν το νου τους στις προκλήσεις της Πέμπτης (18/4) όχι μόνο για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, αλλά γενικώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το υγιώς σκεπτόμενο τουλάχιστον...