ΑΕΚ-Άρης 2-0: Στην κορυφή με δώρο γενεθλίων από τον Πόνσε (vid)

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, η οποία νίκησε 2-0 τον Άρη με δύο γκολ από τον Έκι Πόνσε που της έκανε το καλύτερο δώρο για τα 100 χρόνια της. 

ΑΕΚ-Άρης 2-0: Στην κορυφή με δώρο γενεθλίων από τον Πόνσε (vid)

Στην κορυφή της Super League θα βρίσκεται η ΑΕΚ στο τέλος του Σαββατοκύριακου που γιόρτασε τα 100 χρόνια της Ιστορίας της. Η Ένωση επικράτησε με 2-0 του Άρη εντός έδρας για την 5η αγωνιστική των Play Offs με δύο γκολ του Έκι Πόνσε και προσπέρασε τον ΠΑΟΚ που έχει ένα ματς λιγότερο.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στο 9' όταν οι Γιόνσον και Χατζισαφί συνδυάστηκαν ωραία από τα αριστερά και ο Ιρανός έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή με τον Πόνσε να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Η ΑΕΚ σκόραρε ξανά πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Ελίασον εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Πόνσε βρήκε και δεύτερο γκολ με προβολή.

Έτσι η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 69 βαθμούς, στο +1 από τον Παναθηναϊκό και στο +2 από τον ΠΑΟΚ που έχει ένα ματς λιγότερο ενώ ο Άρης έμεινε πέμπτος με 48 βαθμούς.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο «OPAP Arena»

ΑΕΚ-Άρης 2-0

Διαιτητής: Μανούχος

Γκολ: 9’, 14’ Πόνσε

Κόκκινη: -

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέϊδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα (77' Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (69' Λιούμπισιτς), Ελίασον (77' Άμραμπατ), Τσούμπερ (69' Αραούχο), Πόνσε (84' Φερνάντες).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια (46' Φατόρε), Ρόουζ, Μπράμπετς, Ζιλ (46' Νταρίντα), Βερστράτε, Παναγίδης, Σαβέριο (64' Μορόν), Φετφατζίδης (64' Γκαρσία), Ανσαριφάρντ (75' Βέλεθ).