Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για τη «μάχη» Τσιμίκα - Κούτρη

Απόλυτα δικαιωμένοι αισθάνονται οι Πειριαώτες για το πρότζεκτ στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για τη «μάχη» Τσιμίκα - Κούτρη

Στον Ολυμπιακό είχαν αποφασίσει να στηριχτούν το καλοκαίρι σε δύο Έλληνες, νεαρούς ποδοσφαιριστές για το αριστερό άκρο της άμυνας. Λεονάρντο Κούτρης και Κώστας Τσιμίκας ήταν ποδοσφαιριστές που πήραν το χρίσμα για τη συγκεκριμένη θέση.

Στο μεγάλο λιμάνι αισθάνονται δικαιωμένοι για το πρότζεκτ που στήριξαν αφού βλέπουν ότι πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που βοηθούν και κάνουν τη διαφορά. Δύο παίκτες που δίνουν μάχη τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Εθνική ομάδα. Δεν είναι και τόσο σύνηθες αυτό και ειδικά σε αυτή την ηλικία.

Ο Τσιμίκας επανήλθε το βράδυ της Πέμπτης στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και είχε μία ασίστ, ενώ συμμετέχει και στο πέμπτο γκολ, αφού ξεκινάει από τα πόδια του.

Την Παρασκευή, όμως, ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα τον Λεονάρντο Κούτρη, κάτι το οποίο είναι φυσικά τιμητικό για τον ποδοσφαιριστή.

Το φοβερό είναι ότι στις προηγούμενες κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος υπήρχε ο Κώστας Τσιμίκας. Στο λιμάνι χαμογελούν για τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό και εθνική ομάδα.