«Στοπ» στους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα για μετακίνηση στον Βόλο

Απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα στον Βόλο για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας.

«Στοπ» στους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα για μετακίνηση στον Βόλο

Πολύ μεγάλης σημασίας είναι για τον ΠΑΣ Γιάννινα το αυριανό (18/2) παιχνίδι με τον Βόλο. Η ομάδα της Ηπείρου θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά θα παλέψει για να τους πάρει χωρίς να έχει στο πλευρό της τους οπαδούς της.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε πως απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Βόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15:30΄, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».