Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές κόντρα στην Κηφισιά

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Κηφισιά (14/1, 17:00) για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές κόντρα στην Κηφισιά

Μετά από ένα σερί αγώνων που αγνοεί τη νίκη ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του επιτυχία για το 2024. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά (14/1, 17:00), η οποία αν μη τι άλλο «καίγεται» για να πάρει βαθμούς αφού δίνει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα ο Κάρλος Καρβαλιάλ ξέρει πως το ματς με την Κηφισιά έχει γίνει πολύ σημαντικό για την ομάδα του, αφού άλλη δεν σηκώνει άλλη γκέλα. Είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο για τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη και μάλιστα να το κάνει με επιβλητικό τρόπο.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτήν που παρέταξε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Κίνι είναι πολύ πιθανό να παίξει από την αρχή αντί του Ορτέγκα. Ο Καρβάλιο με τον Μαντί είναι φαβορί για τα χαφ. Ο Φορτούνης θα επιστρέψει στην ενδεκάδα παίζοντας μπροστά τους.

Όσον αφορά στην επίθεση ο Ποντένσε επίσης θα γυρίσει στο αρχικό σχήμα με τον Ναβάρο και τον Γιόβετιτς να διεκδικούν θέση, ενώ μένει ανοιχτή η θέση στο άλλο άκρο της επίθεσης. Στην άμυνα ο Μπιανκόν θα γυρίσει στα στόπερ πιθανότατα μαζί με τον Ρέτσο και ο Ροντινέι θα παραμείνει στο δεξί άκρο της άμυνας. Δεν αποκλείονται, πάντως κι άλλες αλλαγές από τον Καρβαλιάλ που πιθανότατα θα τις αποφασίσει την τελευταία στιγμή.