Ολυμπιακός: Ο Νταβίντ Κάρμο και η Λιόν που, όπως οι Πειραιώτες, δεν τα παρατάει!

Ο Νταβίντ Κάρμο που απασχολεί τον Ολυμπιακό, θέλει να φύγει από την Πόρτο, αλλά τον γοητεύουν τόσο η επανασύνδεση με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, όσο και οι «Σειρήνες» της Λιόν.

Ολυμπιακός: Ο Νταβίντ Κάρμο και η Λιόν που, όπως οι Πειραιώτες, δεν τα παρατάει!

Ο Νταβίντ Κάρμο δεν έχει μέλλον στην Πόρτο. Ο «υποβιβασμός» του στη β’ ομάδα των «δράκων» είχε ως αποτέλεσμα να τον βάλει όχι σε σκέψεις, αλλά στη διαδικασία να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για να αποχωρήσει από το «Ντραγκάο». Δεν θέλει να μείνει έως το τέλος της σεζόν και να έχει παιχνίδια στα πόδια του μόνο με την Πόρτο Β’.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα ασχολείται με τον παίκτη. Η Πόρτο αρνήθηκε την πρώτη προσφορά των Πειραιωτών για δανεισμό του 24χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ έως το καλοκαίρι. Ο Κάρμο από την πλευρά του δεν το είχε κρύψει ότι θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Κάρλος Καρβαλιάλ που τον είχε αναδείξει στην Μπράγκα.

Το κακό στην υπόθεση είναι ότι η Λιόν δείχνει κι εκείνη με τη σειρά της αποφασισμένη να πάρει τον παίκτη. Στην Γαλλία υποστηρίζουν ότι η Ολιμπίκ θα επανέλθει, αν δεν έχει επανέλθει ήδη, με αντιπρόταση. Η Πόρτο είχε απαντήσει αρνητικά και στην πρώτη πρόταση που είχε καταθέσει η Λιόν.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός και η Λίον δείχνουν στην παρούσα φάση οι δύο ομάδες που θα κονταροχτυπηθούν για να αποσπάσουν πρωτίστως το «ναι» της Πόρτο και εν συνεχεία την καταφατική απάντηση του παίκτη.

Δεν είναι μυστικό - όπως αναφέραμε παραπάνω - ότι ενθουσιάζεται με την ιδέα να ξαναδουλέψει με τον Καρβαλιάλ. Από την άλλη, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι τον ενθουσιάζει και η ιδέα της παρουσίας του στη Ligue 1.