Ολυμπιακός: Από κοντά τον Έσε οι Πολωνοί

Στην Πολωνία αναφέρουν ότι η ομοσπονδία της χώρας θα επιδιώξει να πείσει τον Σαντιάγκο Έσε να παίξει με την Εθνική μετά την απόκτηση του διαβατηρίου.

Ολυμπιακός: Από κοντά τον Έσε οι Πολωνοί

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την απόκτηση πολωνικού διαβατηρίου από τον Σαντιάγκο Έσε, ο Ολυμπιακός επωφελείται ώστε να μπορέσει να πάρει κάποιον μη κοινοτικό ποδοσφαιριστή περιμένοντας να συμβεί το ίδιο και με τον Ροντινέι που θα βγάλει πορτογαλικό διαβατήριο.

Για το θέμα του Έσε ενδιαφέρονται πάντως πολύ έντονα και στην Πολωνία. Υπάρχει πληθώρα αναφορών στην εξέλιξη λόγω της πολωνικής καταγωγής της γιαγιάς του 22χρονου άσου, αλλά και της παρακολούθησης της υπόθεσης από την πολωνική ομοσπονδία ώστε να παίξει ο μέσος του Ολυμπιακού στην Εθνική της συγκεκριμένης χώρας.

Είναι κάτι που μπορεί να γίνει καθώς ο μέσος του Ολυμπιακού δεν έχει αγωνιστεί στην Εθνική Αργεντινής (μόνο στις μικρές ομάδες) με μια μικρή υποσημείωση. Στα 22 του χρόνια και με πολύ καλό όνομα στην πατρίδα του, ο ποδοσφαιριστής έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι κάποια στιγμή μπορεί να κληθεί στους παγκόσμιους πρωταθλητές. Κάτι που έγινε πρόσφατα με τον Ορτέγκα. Κι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προσπάθεια των Πολωνών, η οποία προφανώς είναι σε φάση επαφών για τις σκέψεις του ποδοσφαιριστή.