Καρβαλιάλ: «Δεν υπάρχει χέρι και είναι ξεκάθαρο πέναλτι»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ επέμεινε στην αρχική του άποψη περί «κλοπής» στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

Καρβαλιάλ: «Δεν υπάρχει χέρι και είναι ξεκάθαρο πέναλτι»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Φάληρο:

«Είχα την ευκαιρία να δω ξανά τις φάσεις και επιμένω στην αρχική μου άποψη. Ακόμα και αν δεν μπορεί να δει ο διαιτητής, το VAR μπορεί. Δεν υπάρχει χέρι και είναι ξεκάθαρο πέναλτι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να θεωρείται χέρι όταν πάνω στο μανίκι του ποδοσφαιριστή υπάρχει ένα διαφημιστικό αυτοκόλλητο και η μπάλα είναι πάνω σε αυτό επομένως δεν υπάρχει χέρι.

Επίσης το πέναλτι είναι τόσο ξεκάθαρη ανατροπή. Είναι πάρα πολύ ξεκάθαρο. Μπερδεύουν τα πόδια και υπάρχει ανατροπή. Θέλω να θυμίσω ότι και στο ματς με τον Ατρόμητο ο βαρίστας κοιμόταν. Θέλω να σας θυμίσω τη φάση που ο Ποντένσε ανατρέπεται και πάλι δεν δόθηκε το πέναλτι. Πάλι το VAR κοιμόταν».

Για το τι θα πει στους παίκτες για να τους τονώσει τη ψυχολογία ενόψει Παναθηναϊκού: «Όπως καταλαβαίνετε οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες. Οι παίκτες δεν θα νιώθουν την ίδια αυτοπεποίθηση. Αυτές είναι οι συνθήκες και πρέπει να αντιδράσουμε και να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό την Τετάρτη».