Ολυμπιακός: Πνευματική προετοιμασία και τετ α τετ ενόψει ΑΕΚ

O Κάρλος Καρβαλιάλ είχε πολλά τετ α τετ με τους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Πνευματική προετοιμασία και τετ α τετ ενόψει ΑΕΚ

O Κάρλος Καρβαλιάλ είναι μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα. Κολύμπησε κατευθείαν στα βαθιά και έχει φτάσει στο σημείο να βλέπει τους παίκτες του με σκυμμένα κεφάλια. Η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία που έγινε για το ματς της Λαμίας ήταν αποτυχημένη. Παρότι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε επισημάνει τους κινδύνους που έκρυβε η αναμέτρηση, οι παίκτες του μπήκαν με βαριά πόδια λες και είχαν τρέξει Μαραθώνιο νωρίτερα και έχασαν με το κολακευτικό για τους ίδιους 1-0 από μία ομάδα που ήξερε τι ζητούσε στο χορτάρι.

Ενόψει ΑΕΚ ο Καρβαλιάλ προσπαθεί να τους τονώσει το ηθικό. Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο. Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή του Πορτογάλου τεχνικού, καθώς έχει να κάνει και με ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν το «μέταλλο» να γυρίσουν το διακόπτη της ομάδας. Ή ακόμη και την ποιότητα...

Πολλά τετ α τετ έχει κάνει ο Καρβαλιάλ και οι συνεργάτες του με ποδοσφαιριστές. Έγιναν μπόλικες συζητήσεις για τα λάθη της Λαμίας και κυρίως για την κακή νοοτροπία με την οποία μπήκαν στο «Αθ. Διάκος». Ξέρει όμως πολύ καλά ότι δεν φτάνουν οι ομιλίες και τα τετ α τετ. Ξέρει πολύ καλά ότι θα πρέπει να το λέει και η καρδούλα των παικτών ότι μπορούν να ξαναμπούν γερά στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου με μία νίκη στο αποψινό ματς.