Ολυμπιακός: Οι αλλαγές στις οποίες καταλήγει ο Καρβαλιάλ για την ενδεκάδα με ΑΕΚ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει περιορισμένες επιλογές στην επίθεση, με τον Ναβάρο να παίζει για πρώτη φορά βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Πορτογάλος, τι έδειξε στην προπόνηση του Σαββάτου (6/1).

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές στις οποίες καταλήγει ο Καρβαλιάλ για την ενδεκάδα με ΑΕΚ

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα για τον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος η νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (7/1, 21:00). Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να διατηρηθεί η ομάδα του Πειραιά σε τροχιά πρωταθλήματος και να μην χάσει την επαφή της με τους υπόλοιπους διεκδικητές. Εκτός αυτού είναι και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να φτιάξει τη ψυχολογία του.

Και σε αυτό το ματς οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει περιορισμένες επιλογές κυρίως στην επίθεση. Ο Στέφαν Γιόβετιτς έμεινε εκτός αποστολή λόγω ενοχλήσεων, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ανέτοιμος, ο Πεπ Μπιέλ τραυματίστηκε στη Λαμία και ο Ολυμπιακός έμεινε με μοναδικό επιθετικό τον Φραν Ναβάρο.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα ο Καρβαλιάλ απ’ όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε τρομερές αλλαγές. Ο Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών.

Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο Ροντινέι και αριστερά τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ορτέγκα. Μπιανκόν και Ρέτσος αναμένεται να συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ θα πάει πάλι με το δίδυμο Έσε, Καμαρά και δεν προέκυπτε από την τελευταία προπόνηση ότι θα το κάνει τριάδα. Ο Φορτούνης είναι πολύ πιθανό να έρθει στον άξονα και πίσω από τον Ναβάρο που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Στα άκρα αναμένεται να παίξουν οι Ποντένσε, Μασούρας.

Από την προπόνηση του Σαββάτου (6/1) προέκυπτε ότι αυτά θα είναι τα πρόσωπα και ο σχηματισμός του Ολυμπιακού, ενώ το πρωί της Κυριακής (7/1) θα γίνει ένα ξεμούδιασμα στον Ρέντη.