Καρβαλιάλ: «Πληγώθηκε ο ποδοσφαιρικός εγωισμός της ομάδας μας»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για την επόμενη μέρα της ήττας από τη Λαμία και το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (7/1).

Καρβαλιάλ: «Πληγώθηκε ο ποδοσφαιρικός εγωισμός της ομάδας μας»

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Ολυμπιακός στη Λαμία και ο Κάρλος Καρβαλιάλ περιμένει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (7/1).

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της «Cosmote TV» ο Πορτογάλος τεχνικός:

Για την αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα στη Λαμία: «Στη ζωή του ποδοσφαίρου μπορεί να συμβεί μετά από μια κακή βραδιά να έχεις γρήγορα την ευκαιρία να ανατρέψεις την κατάσταση. Αυτό είναι το μήνυμα που περνάω στους ποδοσφαιριστές μου. Πρέπει πολύ γρήγορα να αντιδράσεις γιατί ο δυνατός είναι αυτός που αντιδράει πολύ γρήγορα. Κακές βραδιές υπάρχουν όμως πρέπει πολύ γρήγορα να δώσεις μια απάντηση. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε και αυτό έχω ζητήσει από τους παίκτες μου. Να αφήσουν γρήγορα πίσω ότι έγινε και να συγκεντρωθούμε απόλυτα στο επόμενο παιχνίδι για να δείξουμε πως είμαστε δυνατοί και μπορούμε να αντιδράμε».

Για το αν έχει πληγωθεί ο ποδοσφαιρικός εγωισμός της ομάδας: «Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία. Χωρίς καμία αμφιβολία έχουμε πληγωθεί όμως είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τι είδους αίμα κυλάει στις φλέβες μας. Είναι ευκαιρία να δείξουμε πως μέσα κυλάει αίμα νικητών. Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε δυνατοί και πως ξέρουμε να αντιδράμε».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ: «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα καλύτερα από ότι τα κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι. Τα πάντα πρέπει να βελτιωθούν και σε όλα να έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα. Έγιναν πολλά λάθη στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά το μεγαλύτερο χωρίς καμία αμφιβολία ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης. Ξεχάσαμε πως είναι μέσα στις υποχρεώσεις να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια και αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε. Και είναι βέβαιο πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πας σε ένα ντέρμπι απόλυτα συγκεντρωμένος. Φυσικά σεβόμαστε απόλυτα την ΑΕΚ γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον εαυτό μας. Πρέπει να κάνουμε το καλό μας παιχνίδι και να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να έχουμε αυτοπεποίθηση και αυτό λέω και στους ποδοσφαιριστές μου. Να έχουν πίστη στους εαυτούς τους, να δείξουν τον καλό τους εαυτό και να πάμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς γιατί στόχος μας είναι μόνο η νίκη».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Ο Φορτούνης είναι έτοιμος. Για τον Μπιελ ακόμα δεν ξέρουμε. Πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Άλλη απώλεια δεν υπάρχει».