Για γέλια και για κλάματα…

Ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο του παιχνίδι για το 2024 και η εικόνα του στη Λαμία δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική.

Για γέλια και για κλάματα…

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεκίνησαν με την απαιτούμενη συγκέντρωση και μοιραία δέχθηκαν το γκολ μόλις στο 4ο λεπτό. Η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» στη συγκεκριμένη φάση ήταν κακή, καθώς η αμυντική τους λειτουργία δεν λειτούργησε.

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Πειραιά έπρεπε από την αρχή να το καθαρίσει βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ακόμα και στη συνέχεια οι παίκτες του Καρβαλιάλ δεν είχαν την απαιτούμενη αντίδραση και ήταν σκιά του κακού τους εαυτού.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καμία δημιουργία στο παιχνίδι τους και μοιραία δεν παραβίασαν την αντίπαλη εστία. Από την άλλη η Λαμία όχι μόνο δεν φοβήθηκε το ματς, αλλά προσπάθησε να πετύχει και περισσότερα γκολ. Ωστόσο έπεσε πάνω στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος ήταν ο μόνος που διακρίθηκε από πλευράς Ολυμπιακού. Απέναντι σε μία ομάδα που είχε να νικήσει από τον Οκτώβριο, οι Πειραιώτες είχαν για κορυφαίο τον τερματοφύλακά τους.

Αυτό και μόνο αποτυπώνει την κακή εικόνα που παρουσίασαν στο χθεσινό παιχνίδι. Ακόμα και η χρησιμοποίηση των νεοαποκτηθέντων Ναβάρο και Ρίτσαρντς δεν άλλαξε την κατάσταση για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι εκτός των άλλων είδαν και τον Μπιέλ να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ολυμπιακός στερούσε από δημιουργία και έτσι ολοκλήρωσε το ματς με λιγότερες τελικές από τη Λαμία. Εμφανίσεις τέτοιου επιπέδου γεννούν προβληματισμό για το πώς μπορούν οι «ερυθρόλευκοι» να ανατρέψουν της εις βάρος τους κατάσταση, έτσι ώστε να έχουν ελπίδες για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Η αλλαγή νοοτροπίας είναι μονόδρομος, κάτι που επεσήμανε και ο Πασχαλάκης, ο οποίος προς τιμήν του δήλωσε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα.