Λαμία – Ολυμπιακός 1-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Μόνο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης εμφανίστηκε στο «Αθ. Διάκος» και δεν έφυγε με πιο βαριά ήττα ο Ολυμπιακός από τη Λαμία.

Λαμία – Ολυμπιακός 1-0: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά πράγματα για τον έμπειρο γκολκίπερ. Ήταν ο μοναδικός που εμφανίστηκε στη Λαμία και χάρη σε εκείνον η ομάδα της Φθιώτιδας δεν πήρε μεγαλύτερη σε εύρος νίκη.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Δίχως να έχει βοήθειες από τον Ποντένσε, βρέθηκε να αντιμετωπίζει τους Αμαράλ και Σλίβκα. Ήταν συνεχώς ένας εναντίον δύο και ανασταλτικά είχε πολλά προβλήματα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πάντως ούτε δημιουργικά βοήθησε ο Βραζιλιάνος.

ΡΕΤΣΟΣ: Λίγα πράγματα από τον Έλληνα στόπερ, ο οποίος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

ΝΤΟΗ: Είχε τη χαμένη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 56’, αλλά σε γενικές γραμμές ανασταλτικά δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

ΟΡΤΕΓΚΑ: Δίχως να δώσει τις απαιτούμενες βοήθειες ο Αργεντινός σε ακόμη ένα παιχνίδια. Λίγα πράγματα δημιουργικά, ασχέτως αν κέρδισε το πέναλτι και αντιμετώπισε προβλήματα ανασταλτικά από τον Τσιλούλη.

ΕΣΕ: Πολλά λάθη και νευρικό παιχνίδι από τον Αργεντινό χαφ, ο οποίος ανέβηκε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

ΚΑΜΑΡΑ: Απογοητευτική η εικόνα του Αφρικανού χαφ. Λες και το μυαλό του ταξίδευε αλλού.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Είχε το χαμένο πέναλτι, αλλά κυρίως έβγαζε έναν εκνευρισμό στο παιχνίδι του. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, δίχως όμως να φέρει εις πέρας την αποστολή. Ανασταλτικά πολύ κακός, ειδικά στο πρώτο μέρος. Στα συν του ότι παρά το σπασμένο δόντι και τη ζαλάδα που ένιωθε, δεν παράτησε το ματς.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όπου έδειξε να είναι κάπως ζωηρός, στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν απογοητευτικός. Ανασταλτικά και ο Πορτογάλος πολύ κακός, ειδικά στο πρώτο μέρος.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Κακή παρουσία από τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος είχε δύο καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει και τις έχασε και τις δύο.

ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Κινήθηκε περισσότερο έξω από την περιοχή παρά εντός και κάπως έτσι χάθηκε στη… μετάφραση. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα ο Μαυροβούνιος και δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

ΝΑΒΑΡΟ: Ντεμπούτο για τον Ισπανό φορ, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε να φανεί. Έπεσε πάνω σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο δημιουργικό κομμάτι.

ΜΠΙΕΛ: Δεν πρόλαβε να βοηθήσει, καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Μπήκε αντί του Καμαρά και αντί να διορθώσει την κατάσταση στη μεσαία γραμμή, αναλώθηκε κι εκείνος σε κακές μεταβιβάσεις της μπάλας και πολλά λάθη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Λίγα πράγματα και από τον Έλληνα χαφ, ο οποίος δεν βοήθησε στο διάστημα που αγωνίστηκε.

ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ: Μπήκε αντί του Ορτέγκα για να βοηθήσει περισσότερο δημιουργικά, όμως, κι εκείνος παρασύρθηκε από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του.