Super League: Αμφίρροπο απόγευμα σε Περιστέρι και Αγρίνιο

Δύο αγώνες ολοκληρώνουν τη δράση της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Super League: Αμφίρροπο απόγευμα σε Περιστέρι και Αγρίνιο

Μετά το… κυρίως πιάτο χθες, η 16η αγωνιστική της Super League ρίχνει σήμερα αυλαία με δύο αναμετρήσεις υψηλού ενδιαφέροντος σε Αγρίνιο και Περιστέρι.

Στις 17:00 ο Παναιτωλικός που προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ, φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό, ο οποίος αγνοεί την χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα από τις 6 Νοεμβρίου και το 2-1 επί του ΟΦΗ.

Οι δύο ομάδες απέχουν μόλις τρεις βαθμούς μεταξύ τους στον πίνακα της βαθμολογίας με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στην 11η θέση με 14 βαθμούς και τα «καναρίνια» στην 12η με 11.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 ενώ είχαν τεθεί αντιμέτωπες και σε φιλικό αγώνα τον Αύγουστο με τον Παναιτωλικό να επικρατεί με 3-2 εκτός έδρας.

Δύο ώρες αργότερα, ο Ατρόμητος που δεν έχει γνωρίσει την ήττα εδώ και εννέα αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (από τις 22 Οκτωβρίου και το 2-0 από τον ΠΑΟΚ) υποδέχεται την νεοφώτιστη Κηφισιά, η οποία προσπαθεί να βρει τα πατήματά της με τον νέο της προπονητή.

Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην 8η θέση με 16 βαθμούς και θέλουν να μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της εισόδου στα πλέι οφ ενώ η ομάδα των Βορείων Προαστίων είναι 13η με 11 βαθμούς και στοχεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Στον πρώτο γύρο, η Κηφισιά είχε αναδειχθεί νικήτρια στο ματς με τον Ατρόμητο, με 2-1.

Το προφίλ της 16ης αγωνιστικής:

Τετάρτη (3/1)

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 3-2

Λαμία - Ολυμπιακός 1-0

ΑΕΚ - Βόλος 3-0

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Πέμπτη (4/1)

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός (17:00)

Ατρόμητος - Κηφισιά (19:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ