Ολυμπιακός: Ο Κουρμπέλης και ο... δεύτερος στόπερ

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πάει και σε δεύτερο στόπερ.

Ολυμπιακός: Ο Κουρμπέλης και ο... δεύτερος στόπερ

Αν οριστικοποιηθεί το ντιλ με τη Ζιλ Βιθέντε για τον Γκαμπριέλ Περέιρα, δεν σημαίνει ότι θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Ο Νίκολας Φρέιρε θα αποχωρήσει, ενώ και ο Τζάκσον Πορόζο δεν φαίνεται ότι αισθάνεται ασφαλής.

Πρώτος στόχος παραμένει ο Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο, τον οποίο είναι διατεθειμένοι οι Πειραιώτες να τον περιμένουν ακόμη και έως τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ πηγές από Βραζιλία και Πορτογαλία επιμένουν ότι οι Ζοακίμ της Σάντος, Οτάβιο της Φαμαλικάο και Κάρμο της Πόρτο εξακολουθούν να είναι στην ατζέντα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην επιβεβαιώνει το παραμικρό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά στην Τραπεζούντα «το έχουν τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι» ότι οι Πειραιώτες έχουν στην ατζέντα τους τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού. Μπορεί να μην είναι ο βασικός τους στόχος, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για ένα αμυντικό χαφ.

Ο Όρτα είναι πιο επιθετικογενής παίκτης και το ενδεχόμενο της απόκτησης του Πορτογάλου δεν επηρεάζει την πρόθεση των Πειραιωτών να ενισχυθούν και στη θέση «6».

Ο Κουρμπέλης λοιπόν σε καθημερινή βάση εμφανίζεται να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους». Και προφανώς για να είναι σε μία μόνιμη βάση στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα, φαίνεται ότι υπάρχει «καπνός». Επαναλαμβάνουμε ότι από τον Ολυμπιακό δεν το επιβεβαιώνουν, αλλά οι Τούρκοι επιμένουν. Και μάλιστα επιμένουν έντονα...

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ