Super League: Δοκιμασία για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Με τρεις αγώνες θα ολοκληρωθεί η έκτη αγωνιστική της Super League.

Super League: Δοκιμασία για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Η εμβόλιμη 6η αγωνιστική στη Super League ολοκληρώνεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός μετά την εντός έδρας ήττα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες, αλλά θα έχει αναμφίβολα πολύ δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κατάσταση προερχόμενος από νίκη στο Πανθεσσαλικό.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο γήπεδό της μετά τις δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες στην Αγγλία επί της Μπράιτον και στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού και θα γνωρίσει την αποθέωση από το κοινό της προσπαθώντας για ένα ακόμη τρίποντο με καλή εμφάνιση. Ο Ατρόμητος δείχνει ανεβασμένος ψάχνοντας τη δική του αγωνιστική βελτίωση και παράλληλα τη συγκομιδή βαθμών.

Νωρίτερα, στις Σέρρες, ο πολύ δυνατός φέτος Πανσερραϊκός θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει την έδρα του, όπως έκανε και στο προηγούμενο παιχνίδι του εκεί εναντίον της Λαμίας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την ήττα του στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΟΚ και πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, θα κάνει το παν για να πάρει έστω την ισοπαλία.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Τετάρτη (27/9)

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-1

Ολυμπιακός - Άρης 4-1

Κηφισιά - Λαμία 1-1

ΠΑΟΚ - Βόλος 3-0

Πέμπτη (28/9)

Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (17:30)

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (20:30)

ΑΕΚ - Ατρόμητος (21:00)

Η βαθμολογία