Κηφισιά-Λαμία 1-1: Το έκανε ξανά στο 95'!

Ο Λούμορ χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Κηφισιά απέναντι στην Λαμία (1-1) με ένα φοβερό σουτ στο 90'+5' για την 6η αγωνιστική της Super League. Είχαν προηγηθεί στο 84' με Ακούνια οι φιλοξενούμενοι.

Κηφισιά-Λαμία 1-1: Το έκανε ξανά στο 95'!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδεικνύεται η Κηφισιά! Μετά την επιστροφή της στο ματς με τον Πανσερραϊκό, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου το έκανε ξανά, ισοφαρίζοντας την Λαμία στο 95' με απίθανο σουτ του Λούμορ εκτός περιοχής!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 84' με τον Ακούνια, ο οποίος είχε περάσει στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι λόγω δεύτερης κίτρινης στον Ιπαλίμπο στο φινάλε.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, είχαν τον έλεγχο του ρυθμού και απείλησαν ήδη από το πρώτο λεπτό με το σουτ του Τόσιτς. Ο ίδιος παίκτης έφτασε μια ανάσα από το 0-1 στο 18' όταν η εκτέλεση φάουλ του κατέληξε στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο τελικές με τους Σάντος (25') και Ιλίεβ (33') όμως η Λαμία είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, στο 38' όταν ο Καρλίτος έκανε μια διαγώνια μπαλιά, ο Σλίβκα γύρισε και ο Λόνγκο δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από την μικρή περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο είδε και τους γηπεδούχους να κυριαρχούν και ιδιαίτερα μετά την είσοδο του Τετέϊ στο ματς βρήκαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Ο Γιάννης Μασούρας άγγιξε το γκολ στο 56' όμως το σουτ που εξαπέλυσε από τα 25 μέτρα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας.

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν φάνηκε πως θα έπαιρναν την παρτίδα όταν ο Ακούνια σκόραρε στο 84΄, έχοντας περάσει στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα, με δυνατό σουτ στο πίσω δοκάρι.

Ο Λούμορ είχε αντίθετη άποψη και με ένα άπιαστο σουτ στο παραθυράκι της εστίας στην εκπνοή του ματς χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους νεοφώτιστους.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

«ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ»

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΛΑΜΙΑ 1-1

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Σκόρερ: 90’+5’ Λούμορ - 84' Ακούνια

Κόκκινες: 90’+6’ Ιπαλίμπο

Οι συνθέσεις…

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γ. Αναστασίου): Αναγωνστόπουλος – Μασούρας, Βαφέας, Καπάν, Λούμορ – Ιπαλίμπο, Παπασάββας (88' Κωνσταντακόπουλος) – Σάντος, Ιλίεβ (65’ Τετέϊ), Μπιφουμά (78’ Αντερέγκεν) - Οζέγκοβιτς

ΛΑΜΙΑ (Λ. Βώκολος): Κοσέλεβ – Σιμόν, Παπαδόπουλος (75’ Πάβλοβετς), Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ – Νούνιες (Ακούνια), Σαντάνα (70 Στάνκο), Σλίβκα, Τόσιτς (70 Μούλα) – Λόνγκο, Καρλίτος (70’ Τσιλούλης)