Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-1: Kανείς δεν «χ»άρηκε (highlights)

Ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 για την έκτη αγωνιστική της Super League.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-1: Kανείς δεν «χ»άρηκε (highlights)

Με ισοπαλία άνοιξε η αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Super League, καθώς ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο Αγρίνιο.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Στο 10ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πέδρο έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Μαλής πετάχτηκε από το δεύτερο δοκάρι και έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

Παρά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα της Κρήτης πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου έφτασε στην ισοφάριση. Ο Γκαγέγκος έκανε το σουτ και η μπάλα έφτασε μετά από κόντρες στον Φελίπε, ο οποίος σκόραρε από δύσκολη γωνία για το 1-1.

Στο 38ο λεπτό ο ίδιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καπίνο που στις καθυστερήσεις δεν επέτρεψε στον Γκλάζερ να σκοράρει. Στην επανάληψη ο Μπάκιτς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Παναιτωλικού. Δύο λεπτά μετά ο Φελίπε έκανε την κεφαλιά και ο Καπίνο έδιωξε με υπερένταση.

Ο Σούρερ βλέποντας την ομάδα του να εμφανίζει αδυναμίες στα μετόπισθεν προχώρησε σε αλλαγές και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Το ίδιο έκανε και ο Ντραμπράουσκας στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Σε εκείνο το σημείο οι Κρητικοί έγιναν πιο επιθετικοί, όμως ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο 2-1.

Στο 79ο λεπτό ο Ντουάρτε βρέθηκε απέναντι από τον Μπάουμαν, ωστόσο ο γκολκίπερ του ΟΦΗ απέκρουσε εντυπωσιακά. Η συνέχεια δεν έκρυβε κάποια έκπληξη με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει έως το τέλος.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ 1-1

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Σκόρερ: 10' Μαλής - 20' Φελίπε

Κίτρινες: Πασαλίδης, Λάρσον, Μπαλντασάρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μαυρίας (58’ Λιάβας), Μαλής, Ντουάρτε, Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι (52’ Ξενιτίδης), Βοΐλης (52’ Σενγκέλια), Ντίαζ (52’ Ντουάρτε), Πέδρο (88’ Καρέλης).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης (70’ Λαμπρόπουλος), Γκαγέγκος (70’ Μοσκέρα), Βούρος, Καρώ, Θοράρινσον (70’ Αμπαντά), Φελίπε (84’ Τοράλ), Μεγιάδο, Γκλάζερ (78’ Νέιρα), Μπάκιτς.