Πέρασε ιατρικά στη Λάτσιο ο Μανδάς - Εμπιστοσύνη στον Χριστογεώργο ο Νταμπράουσκας

Ο Χρήστος Μανδάς πέρασε ιατρικά στη Λάτσιο και μένει να φανεί αν η ιταλική ομάδα θα τον ενσωματώσει άμεσα στο ρόστερ της ή θα τον αφήσει δανεικό στον ΟΦΗ για τη φετινή σεζόν.

Πέρασε ιατρικά στη Λάτσιο ο Μανδάς - Εμπιστοσύνη στον Χριστογεώργο ο Νταμπράουσκας

Ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα της Λάτσιο, πέρασε τα ιατρικά τεστ, με την ιταλική ομάδα να δημοσιεύει σχετικά φωτογραφία. Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει και πού θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Αν δηλαδή, οι Ιταλοί τον κρατήσουν στο ρόστερ τους ή τον αφήσουν -ως δανεικό- για ακόμη μία χρονιά στον ΟΦΗ.

Στην πρώτη περίπτωση, ο Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκαθάρισε ότι θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στο Νίκο Χριστογεώργο.

«Εάν ο Μανδάς πάει στην Σέριε A και παίξει καλά, εμείς θα είμαστε χαρούμενοι. Από την αρχή, όταν ήρθε ο Χριστογεώργος είχαμε πει ότι εάν φύγει ο Μανδάς, τότε εκείνος θα πάρει την ευκαιρία. Είναι ακόμα ένας νέος και ελπιδοφόρος τερματοφύλακας που θέλει να αποδείξει την αξία του. Μπορεί να γίνει ένας άλλος Μανδάς. Τότε θα δούμε τι θα γίνει, εάν θα χρειαστεί να πάρουμε άλλον στην θέση του. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς να το συζητάμε, πρέπει να δούμε τι θα συμβεί με τον Χρήστο», είπε χαρακτηριστικά ο Νταμπράουσκας στην καθιερωμένη συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.