Ο Κούτρης επέστρεψε για τα καλά στον Ολυμπιακό!

Και στο σημερινό φιλικό με τον Αήττητο Σπάτων έδειξε από πλευράς φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης ότι είναι σε θέση να βοηθήσει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια.

Ο Κούτρης επέστρεψε για τα καλά στον Ολυμπιακό!

Έριξε πολλή δουλειά όλο το καλοκαίρι ο Λεονάρντο Κούτρης για να φτάσουμε τώρα στο σημείο να συζητάμε για μία αγωνιστική κατάσταση που αγγίζει σε επίπεδα να διεκδικήσει ακόμη και φανέλα βασικού!

Προφανώς και ο Τσιμίκας είναι ο αριστερός μπακ που έχει τον πρώτο λόγο στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και ο Κούτρης είναι ως εναλλακτική επιλογή, αλλά αυτό που είδε σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός στο φιλικό με τον Αήττητο Σπάτων είχε ως αποτέλεσμα να τον κάνει να τρίβει τα χέρια του.

Ο Κούτρης έδειξε και στο φιλικό (μπορεί να ήταν ένα ματς απέναντι σε ομάδα Β’ Εθνικής, αλλά ο Μαρτίνς τα λαμβάνει όλα σοβαρά υπόψη του), ότι είναι σε θέση να πάρει περισσότερα παιχνίδια στη συνέχεια.

Ήδη έχει «γράψει» δύο 90λεπτα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και στο εκτός έδρας ματς με την Μίλαν. Και στα δύο αγωνίστηκε κατά κάποιο τρόπο υποχρεωτικά, αφού ο Μαρτίνς ήθελε να ξεκουράσει τους θεωρητικά «βασικούς».

Ωστόσο, ο Κούτρης δείχνει να έχει επιστρέψει για τα καλά και μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου θα μπορεί να δίνει ανάσες στον Τσιμίκα ακόμη και σε παιχνίδια που δεν θα προχωράει ο Μαρτίνς σε εκτεταμένο ροτέισον όπως συνέβη με τον Λεβαδειακό και τη Μίλαν.