Ολυμπιακός: Μακάρι τα προβλήματα να λύνονταν ως δια μαγείας με τον νέο προπονητή

Ο Άλφρεντ Σρέντερ είναι στην Ελλάδα για να τα βρει με τον Ολυμπιακό, αλλά τα προβλήματα που καλείται να λύσει ο σύλλογος δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά. Είναι ολοφάνερο ότι χρειάζεται δημιουργικούς ανθρώπους με φρέσκες ιδέες στο οργανόγραμμα. 

Ολυμπιακός: Μακάρι τα προβλήματα να λύνονταν ως δια μαγείας με τον νέο προπονητή

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός «τρέχει» να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή. Ο ερχομός του Άλφρεντ Σρέντερ είναι προς αυτή την κατεύθυνση και μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών.

Μακάρι βέβαια ως δια μαγείας να λύνονταν τα προβλήματα με τον ερχομό του νέου προπονητή. Ήδη για τον 50χρονο Ολλανδό τεχνικό υπάρχουν δύο τάσεις. Από τη μία ότι κάθισε από έξι μήνες σε Μπριζ και Άγιαξ, μη έχοντας γράψει πολλά χιλιόμετρα. Από την άλλη ότι έχει μπόλικες παραστάσεις και ερεθίσματα έχοντας θητεύσει δίπλα σε Ρόναλντ Κούμαν, Έρικ Τεν Χαγκ και Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Η απάντησή μας είναι πως αν προσληφθεί ο Σρέντερ, θα κριθεί στο γήπεδο. Και φυσικά θα κριθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το αν έκανε σωστή επιλογή ή όχι.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός καλείται να λύσει άλλα προβλήματα, όπως για παράδειγμα το κομμάτι των προσώπων στο οργανόγραμμα και στην καθημερινότητα του Ρέντη.

Είναι ζητήματα που πρέπει να ληφθούν το συντομότερο δυνατόν και να μην σέρνεται η συγκεκριμένη ιστορία για καιρό. Δεν είναι ψέμα ότι η αποστολή του Ολυμπιακού ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη και αρκετοί κάθονταν σε «αναμμένα κάρβουνα». Φυσικά δεν αναφερόμαστε στον Ζοσέ Ανιγκό ή στους ποδοσφαιριστές...

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται φρέσκα πρόσωπα, νέες ιδέες, ανθρώπους που θα είναι δημιουργικοί και κυρίως που δεν θα κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι για να μην κακοκαρδίσουν τον πρόεδρο.

Τα προβλήματα δεν είναι μόνο αγωνιστικά λοιπόν, αλλά είναι και λειτουργικά.

ΥΓ: Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης», ας «οπλιστείτε» με υπομονή... Πλέον, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα αμφιβάλλουμε ακόμα και για την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (30/4) με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη. Υπομονή, 18 μέρες έμειναν για να τελειώσει η χρονιά...