ΠΑΟΚ: Με την Ουλμ στο Παλατάκι - Επιστρέφουν Καλάθης και Αλεξάντερ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ουλμ στο Παλατάκι (21/10, 20:00), για την 4η αγωνιστική του EuroCup.

ΠΑΟΚ: Με την Ουλμ στο Παλατάκι - Επιστρέφουν Καλάθης και Αλεξάντερ

Eπιστροφή στις ευρωπαϊκές νίκες αναζητά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται απόψε (21/10, 20:00) την Ουλμ στο «Παλατάκι», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του EuroCup.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να αφήσει πίσω του την εκτός έδρας ήττα από τη Λιετκαμπέλις και να αξιοποιήσει τη δύναμη της έδρας του, προκειμένου να πανηγυρίσει την τρίτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έχει ξεκινήσει τη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία με δύο νίκες και μία ήττα. το ίδιο ρεκόρ, όμως, έχει και η αποψινή της αντίπαλος.

Η Ουλμ, πάντως, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς μετρά τρεις διαδοχικές ήττες στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ έχει ήδη αποκλειστεί από το Κύπελλο. Η αμυντική της λειτουργία αποτελεί μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο αγωνιστικό της μειονέκτημα. Αντίθετα, στην επίθεση οι Γερμανοί επιδιώκουν να ανεβάζουν τον ρυθμό, με γρήγορες επιθέσεις, έχοντας ως βασικά σημεία αναφοράς τον Τζέιλεν Σιμς στην περιφέρεια και τον Σίμι Σίτου κοντά στο καλάθι.

Οι δύο Αμερικανοί ξεχώρισαν στην πρόσφατη νίκη της Ουλμ επί της Μπόσνα με 102-93 για το EuroCup. Ο Σιμς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ ο Σίτου πραγματοποίησε double-double με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ, προσθέτοντας και μία ασίστ. Ο περιορισμός τους αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες του Τρινκιέρι, ο οποίος αναμένεται να έχει ξανά στη διάθεσή του τους Νικ Καλάθη και Κάιλ Αλεξάντερ.

Αμφότεροι είχαν προφυλαχθεί στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουν στη δράση απέναντι στη γερμανική ομάδα. Από την πλευρά της Ουλμ δεν έχουν αναφερθεί αγωνιστικά προβλήματα.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110