Επιβεβαιώνει και ο Ολυμπιακός την παρουσία του Σρέντερ στην Αθήνα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του fosonline.gr ότι ο Άλφρεντ Σρέντερ βρίσκεται στην Αθήνα για συζητήσεις με τη διοίκηση.

Επιβεβαιώνει και ο Ολυμπιακός την παρουσία του Σρέντερ στην Αθήνα

Από νωρίς το fosonline.gr σας έχει ενημερώσει ότι ο Άλφρεντ Σρέντερ βρίσκεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Και η πειραϊκή ΠΑΕ επιβεβαίωσε ότι ο 50χρονος Ολλανδός προπονητής είναι στη χώρα μας προκειμένου να κάνει κουβέντα με τους Πειραιώτες. Όπως σας ανέφερε το ρεπορτάζ του fosonline.gr ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ είναι στη χώρα μας μαζί με τον ατζέντη του, τον Μίλος Μαλένοβιτς.

Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως, το γεγονός ότι ο Σρέντερ είναι στην Ελλάδα δείχνει πολλά. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο Ολλανδός έχει το πακέτο που θέλουν για να χτίσει την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θυμίζουμε ότι από τον Άγιαξ αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Βελγίου με την Κλαμπ Μπριζ. Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, ενώ όλα δείχνουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Σρέντερ.

Να σημειώσουμε πως η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του είναι η ίδια που έχει τους Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στον Ολυμπιακό θέλουν να τελειώσουν άμεσα το θέμα του προπονητή με τον Σρέντερ να είναι η βασική τους επιλογή.