Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Σρέντερ

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες πως βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα ο Άλφρεντ Σρέντερ που είναι ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Σρέντερ

Έχει φουλάρει ο Ολυμπιακός για να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή και απ’ ότι φαίνεται έχει μπει στην τελική ευθεία το ζήτημα. Ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών είναι ο Άλφρεντ Σρέντερ.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο 50χρονος προπονητής βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον ατζέντη του Μίλος Μαλένοβιτς. Οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται, αλλά και πηγές από την Ολλανδία αναφέρουν πως ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για να συζητήσει με τη διοίκηση των Πειραιωτών το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Σρέντερ τον Ιούλιο του 2022 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άγιαξ και τον Ιανουάριο του 2023 απολύθηκε από την ομάδα του Άμστερνταμ. Τον Ιανουάριο του 2022 είχε αναλάβει την Κλαμπ Μπριζ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Βελγίου. Έχει εργαστεί ως βοηθός του Τεν Χάγκ και του Κούμαν.

Άμεσα αναμένονται εξελίξεις με τον Άλφρεντ Σρέντερ που φέρεται να είναι στη χώρα μας με τον ατζέντη του.