Ξενιτίδης: «Δεν αξίζουμε να κινδυνέψουμε...»

Ο Γιώργος Ξενιτίδης μίλησε για την ήττα του Παναιτωλικού από τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και για την συνέχεια των πλέι άουτ. 

Ξενιτίδης: «Δεν αξίζουμε να κινδυνέψουμε...»

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2 για την 4η αγωνιστική των play-outs και ο μέσος της ομάδας του Αγρινίου, Γιώργος Ξενιτίδης αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα αλλά και στην μάχη της παραμονής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν πολύ σημαντικό που γυρίσαμε το ματς και από εκεί και πέρα ήταν λάθη όλων των παικτών που ηττήθηκαμε. Για εμένα όταν δείχνεις πώς έχεις τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσεις ένα παιχνίδι και μετά το χάνεις είναι καθαρά δικό σου φταίξιμο. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι και απλά κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια.

Δεν ξέρω γιατί δεν έχουμε πάρει ούτε ένα βαθμό στα play-outs. Μιλήσαμε για αυτό, να μην χαλαρώσουμε. Δεν ξέρω τι φταίει. Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι. Ο μόνος στόχος είναι να κερδίσουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια. Να κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν μας παίρνει άλλο. Δεν αξίζουμε να κινδυνέψουμε με βάση την πορεία που κάναμε αυτή τη σεζόν με τα καλά και τα κακά μας.

Είναι καθαρά στο χέρι μας. Θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και στο επόμενο ματς, απλά κερδίζεις το παιχνίδι και αυτό ήταν. Ωφείλουμε να το κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο μας».

Ο Γιώργος Ξενιτίδης μετρά 12 συμμετοχές φέτος στην Super League με την φανέλα του Παναιτωλικού.