Ισοφάρισε το ρεκόρ του ο Τσιμίκας

Ο νεαρός μπακ έφτασε τις εννιά συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα του με την ερυθρόλευκη.

Ισοφάρισε το ρεκόρ του ο Τσιμίκας

Έπειτα από την περσινή πολύ καλή σεζόν με τη Βίλεμ στον Ολυμπιακό είχαν αποφασίσει να εμπιστευτούν στον Κώστα Τσιμίκα τη φανέλα του αριστερού μπακ. Το θέμα, βέβαια ήταν να μπορέσει και ο ίδιος να ανταπεξέλθει και να αρπάξει την ευκαιρία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου σε αυτόν έχει εμπιστευτεί φανέλα βασικού και τον δικαιώνει με τις εμφανίσεις του. Ο διεθνής μπακ ξεκίνησε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και μέχρι τώρα δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς.

Το φετινό του ξεκίνημα είναι το καλύτερο στην καριέρα του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Καμία άλλη χρονιά δεν ήταν βασικός στα εννιά πρώτα επίσημα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου.

Με τη συμμετοχή του στο ματς στη Νέα Σμύρνη ο Τσιμίκας ισοφάρισε το δικό του ρεκόρ συμμετοχών με την ερυθρόλευκη φανέλα. Εννιά είχε γράψει τη σεζόν 2015-2016 με τον Μάρκο Σίλβα στην τεχνική ηγεσία. Τότε είχε τρεις στο πρωτάθλημα και έξι στο Κύπελλο. Φέτος μετράει τέσσερις στα προκριματικά του Europa League μία στον όμιλο και τέσσερις στο πρωτάθλημα, όλες ως βασικός.