Νταρίντα: «Για τη νίκη με τον Ολυμπιακό»

Το σύνθημα για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο έδωσε ο Τσέχος μέσος του Άρη, Βλάντιμιρ Νταρίντα. 

Νταρίντα: «Για τη νίκη με τον Ολυμπιακό»

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες που διαθέτει ο Άρης. Ο Τσέχος μέσος έχει προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στον άξονα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και με δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στο αυριανό (2/4, 21.00) ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αρχικά, στην ερώτηση κατά πόσο είναι έτοιμη η ομάδα του για το δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ, μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, απάντησε: «Ήταν σκληρό που χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για τα πλέι οφ, μπροστά στον κόσμο μας. Μεσολάβησαν, όμως, πολλές ημέρες λόγω της διακοπής. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το διάστημα και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Στην επισήμανση ότι πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, συμφώνησε και ταυτόχρονα επισήμανε: «Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι. Σε όλα τα παιχνίδια, όμως, που παίξαμε με τον Ολυμπιακό (σ.σ. μαζί με τα δύο για το Κύπελλο) στο τελικό αποτέλεσμα η διαφορά ήταν ένα γκολ. Αυτό σημαίνει ότι ήταν κλειστά παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε είναι να σκοράρουμε εμείς πρώτοι. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Το γνωρίζουμε αυτό. Έχει πολύ καλούς περιφερειακούς επιθετικούς, που χρειάζονται προσοχή. Γενικότερα, στα τελευταία 16 μέτρα έχει παίκτες πολύ ικανούς και επικίνδυνους, που χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό το κομμάτι, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».