Κουρμπέλης: «Να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-0. 

Κουρμπέλης: «Να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εντός έδρας του Παναιτωλικού με 2-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Έτσι οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ύστερα από το παιχνίδι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV.

Αρχικά είπε: «Είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο μέρος, είχαμε δύο δοκάρια, σταθήκαμε άτυχοι. Δεν κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες στην αντεπίθεση όταν χάναμε τη μπάλα αλλά είχαμε ψυχραιμία και βρήκαμε το γκολ που θέλαμε.

Πρέπει να είναι περήφανοι όλοι στην ομάδα για την πρόοδο που έχουμε κάνει. Όλη τη χρονιά βρισκόμαστε στην πρώτη θέση σε σχέση με πέρσι και θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε αυτή την καλή πορεία που κάνουμε για να μπούμε στα play offs με ένα μικρό πλεονέκτημα».

Για την αλλαγή στο ρόλο του σχολίασε: «Τα προηγούμενα χρόνια έπαιζα ως εξάρι. Πλέον πατάω περιοχή με το σύστημα που παίζουμε, δεν ήταν εύκολο στην αρχή αλλά βάζω στοιχεία στο παιχνίδι μου και βοηθάω την ομάδα».

Για την τραγωδία στα Τέμπη τόνισε: «Ήταν πολύ δύσκολη βδομάδα. Ότι και να πω κυριαρχεί η θλίψη και η στεναχώρια, ότι και να πω δε θα αλλάξει κάτι. Λυπάμαι καλή δύναμη σε όσους έχασαν τους ανθρώπους τους».