Aργεντίνικη Marca: «Ο Aλμέιδα έκανε την AEK την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας!»

Η αργεντίνικη έκδοση της «Marca» γράφοντας για τον Ματίας Αλμέιδα, αναφέρει ότι μετέτρεψε την ΑΕΚ στην πιο δυνατή ομάδα της Ελλάδας!

Aργεντίνικη Marca: «Ο Aλμέιδα έκανε την AEK την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας!»

Με την πρωτιά της ΑΕΚ επί των ημερών του Ματίας Αλμέιδα ασχολείται η αργεντίνικη έκδοση της «Marca» αποθεώνοντας τον συμπατριώτη της τεχνικός αφού αναφέρει ότι μετέτρεψε την «Ένωση» στην πιο δυνατή ομάδα της Ελλάδας!

Το Μέσο σε αφιέρωμα του στον τεχνικό της ΑΕΚ, γράφει εξόχως ...λυρικά ότι βρίσκεται ήδη… στο δρόμο, για να καθίσει στον «'Όλυμπο των θεών»!

Ακόμη, στάθηκε και στην πολύ γρήγορη ανανέωση του συμβολαίου του, αφού κέρδισε άμεσα την εμπιστοσύνη των διοικούντων, αλλά και στην εξαιρετική επιθετική και αμυντική λειτουργία που διαθέτει ο «δικέφαλος».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Στην πρώτη του εμπειρία στην Ευρώπη, ο Ματίας Αλμέιδα έχει τον άνεμο υπέρ του και βρίσκεται ήδη… στο δρόμο, για να καθίσει στον ''Όλυμπο'' των θεών, τουλάχιστον για τους οπαδούς της ΑΕΚ, που θέλουν να εκθρονίσουν τον Ολυμπιακό.

Η τελευταία νίκη επί του Αρη με 3-0 εκτόξευσε την ΑΕΚ στην κορυφή της ελληνικής Super League, μπροστά από τον Παναθηναϊκό που ήταν επικεφαλής τις προηγούμενες 19 αγωνιστικές.

Ο Αλμέιδα που πήγε στην ΑΕΚ τον Μάιο με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 κατάφερε στις αρχές Ιανουαρίου να σφραγίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που έχει από τη διοίκηση της ελληνικής ομάδας στο έργο του και ανανέωσε το συμβόλαιό του για τέσσερα χρόνια!

Και ο καλύτερος τρόπος για να ανταποδώσει αυτή την εμπιστοσύνη ήταν να φτάσει στην κορυφή της Super League για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν.

Έκανε την ΑΕΚ την πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα, αφού είναι η ομάδα που κέρδισε ως τώρα τα περισσότερα παιχνίδια (15), σημείωσε τα περισσότερα γκολ (41) και έχει την καλύτερη άμυνα. Η ομάδα του βασίζεται στην επιθετική δύναμη που επιβάλει ο Λιβάι Γκαρσία με 10 γκολ και ο Μεξικανός Ορμπελίν Πινέδα, ένας παίκτης που ζητήθηκε αποκλειστικά από τον προπονητή για να αποκτηθεί.

Ο Αραούχο μαζί με τον Μαροκινό Νορντίν Αμραμπατ και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχουν πετύχει από πέντε γκολ. Οι παίκτες του Πελάδο έχουν στόχο και το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο βρίσκονται στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό».