Παναθηναϊκός: Μετά τον Μαντσίνι... ο Αϊτόρ

Αφού έκλεισε την μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός προχωρά για την επέκταση του συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα

Παναθηναϊκός: Μετά τον Μαντσίνι... ο Αϊτόρ

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη και πλέον στρέφει την προσοχή του σε ακόμη ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: την επέκταση του συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Ισπανός εξτρέμ μπήκε... φουριόζος στην φετινή Super League όπου και οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στην σεζόν πετυχαίνοντας 8 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ σε 9 ματς.

Το συμβόλαιο του 26χρονου όμως ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τις επαφές μαζί του προκειμένου να τον "δέσουν" στην Λεωφόρο και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Βασικός άξονας των συζητήσεων θα είναι οι οικονομικές του απαιτήσεις, οι οποίες είχαν αποτελέσει εμπόδιο στο διάστημα των αρχικών διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Η πρόθεση του Αϊτόρ είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό με τους όρους που θεωρεί ότι δικαιούται, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την παραμονή του, και έτσι το τριφύλλι θα επικεντρωθεί στο νέο συμβόλαιο του Αϊτόρ με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι αρκετές για να πέσουν οι υπογραφές σε νέο συμβόλαιο, με πιθανότερο χρονικό ορίζοντα το καλοκαίρι του 2026.

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό αναμένεται να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση ενός ακόμη, αριστερού αυτή τη φορά, εξτρέμ, προκειμένου να αυξηθεί το ποιοτικό εύρος της ομάδας στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος της σεζόν.