Ισπανικές «σειρήνες» για Μπρούνο Γκάμα!

Για «μάχη» δύο ισπανικών ομάδων, προκειμένου να τον αποκτήσουν τον προσεχή Ιανουάριο, κάνει λόγο δημοσίευμα του El Gol digital.

Ισπανικές «σειρήνες» για Μπρούνο Γκάμα!

Ο Μπρούνο Γκάμα έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στις δύο πρώτες αγωνιστικές και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ομάδων στις οποίες έχει αγωνιστεί στην Ισπανία! Δημοσίευμα της El Gol digital αναφέρει ότι τόσο η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, όσο και η Αλκορκόν, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι τον Ιούνιο, θα δώσουν μάχη για να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο.

Βέβαια δεν είναι τόσο απλό το θέμα, καθώς ο Πορτογάλος έχει αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον Άρη και υπέγραψε διετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει οι Ισπανοί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον πάρουν πίσω! Ο Γκάμα ήταν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Άρη από το καλοκαίρι (και το δείχνει ήδη στο γήπεδο γιατί ήταν στην κορυφή της λίστας), αλλά αρχικά είχε ζητήσει πολλά χρήματα, που δεν μπορούσε να δώσει ο Άρης.

Τελικά επέστρεψε στις συζητήσεις έχοντας αποφασίσει να ρίξει σημαντικά της απαιτήσεις του και υπέγραψε στον Άρη, όπου είναι ίσως ο πιο ακριβοπληρωμένος και το μεγαλύτερο αστέρι της ομάδας, με κομβικό ρόλο για το σύνολο του Πάκο Ερέρα.