Λουτσέσκου: «Μου άρεσε η συγκέντρωση που είχαμε και ο τρόπος που δημιουργήσαμε ευκαιρίες»

Φανερά ικανοποιημένος έμεινε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την απόδοση της ομάδας του, στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Ασντόντ.

Λουτσέσκου: «Μου άρεσε η συγκέντρωση που είχαμε και ο τρόπος που δημιουργήσαμε ευκαιρίες»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε στη φιλική επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Ασντόντ με 4-1, ενώ στάθηκε και στον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του.

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ:

«Το πλάνο είναι απλό, προπονήσεις και δύο φιλικά ακόμα για να δώσουμε λεπτά και ρυθμό στους παίκτες για ότι θα επακολουθήσει. Και οι παίκτες που έλειπαν στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και είναι σημαντικό αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας για να επανέλθουν και να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και εμείς να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια και να παρουσιαστούμε ανάλογοι με το τελευταίο κομμάτι του πρώτου μισού»

Για τη σύγκριση της προετοιμασίας σε σχέση με το καλοκαίρι:

«Είναι κάτι τελείως διαφορετικό, άλλα τα δεδομένα του καλοκαιριού, άλλα τώρα, νομίζω είμαστε σε ένα καλύτερο σημείο. Ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία που είχαμε. Είναι διαφορετική η κατάσταση γιατί αν το καλοκαίρι μιλούσαμε για ένα μικρό γκρουπ τώρα μιλάμε για μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών που έχουν προσαρμοστεί. Μιλάμε για ποιδοσφαιριστές που δεν παίζουν μόνο τέρμα»

Για το φιλικό με την Ασντόντ και όσα είδε:

«Παίξαμε ένα φιλικό παιχνίδι, μου άρεσε η συγκέντρωση που είχαμε και ο τρόπος που δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας. Τον τρόπο που κρατήσαμε τη μπάλα, ήταν μια καλή προπόνηση. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και συνεχίζουμε»