ΠΑΟΚ: Ξεμούδιασμα με «τεσσάρα» κόντρα στην Ασντόντ

Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1 της Ασντόντ από το Ισραήλ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη τη Δευτέρα (28/11) στην Κύπρο.

ΠΑΟΚ: Ξεμούδιασμα με «τεσσάρα» κόντρα στην Ασντόντ

Πολύ καλή απόδοση έπιασε ο ΠΑΟΚ στο δευτεριάτικο (28/11) φιλικό με αντίπαλο την Ασντόντ από το Ισραήλ, το πρώτο παιχνίδι των Θεσσαλονικέων στο πλαίσιο της μίνι-προετοιμασίας τους στην Κύπρο, με την ελληνική ομάδα να κερδίζει 4-1.

Οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 10' με γκολ του Ρικάρντο ύστερα από ασίστ του Φιλίπε Σοάρες, ενώ στο 27' ήταν η σειρά του Μπίσεσβαρ να σκοράρει μετά από συνεργασία των Ρικάρντο και Μουργκ.

Στο 29' ο Μπριόν εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια του Ράφα Σοάρες για να μειώσει σε 2-1 με δυνατό σουτ, όμως στο 35' ο Τόμας έγραψε το 3-1 ύστερα από συνεργασία των Φιλίπε και Ράφα Σοάρες και ασίστ του τελευταίου.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 79' ο Κωνσταντέλιας ύστερα από συνεργασία των Σβαμπ και Ελ Καντουρί, με τον Μαροκινό να στρώνει ιδανικά στον νεαρό άσο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Να σημειώσουμε ότι οι Τιάγκο Ντάντας, Γιάσμιν Κούρτιτς και Ίνγκι Ίνγκασον έχουν επιπλέον ημέρες άδειας λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, γι’ αυτό και θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ στην Κύπρο.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (46’ Ζ. Ζίβκοβιτς), Σάστρε (63’ Βιεϊρίνια), Κάργας (63’ Κουλιεράκης), Νάσμπεργκ (63’ Μιχαηλίδης), Ρ. Σοάρες (63’ Σελιμάι), Αουγκούστο (46’ Σβαμπ), Φ. Σοάρες (63’ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (46’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (63΄ Κουαλιάτα), Ρικάρντο (63’ Νάρεϊ), Τόμας (46’ Ολιβέιρα).

ΑΣΝΤΟΝΤ: Ζεράφι, Μπέντζαμιν, Τσβέτκοβιτς, Χάκμον, Ζάσνο, Σαμπάγκ, Χάρους, Λέβι, Μπριόν, Αντίρ Λέβι, Μαματά.