Αυτόν ψηφίσατε πρωταθλητή για το 2018-19! 

Ο κόσμος μίλησε! Το fosonline έθεσε το ερώτημα «Ποιός θα κατακτήσει φέτος τη Super League» και οι αναγνώστες έδωσαν προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ενώ δεύτερος στις προβλέψεις τους έρχεται ο ΠΑΟΚ και τρίτη η ΑΕΚ.

Αυτόν ψηφίσατε πρωταθλητή για το 2018-19! 

Το νέο πρωτάθλημα της Super League έχει μπει στην τελική ευθεία για τη σέντρα και οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν ήδη ξεκινήσει να μετράνε αντίστροφα για την πρεμιέρα του νέου «μαραθωνίου».

Ένα πρωτάθλημα αλλιώτικο ξεκινάει στην Ελλάδα, με τους μπουκς μέχρι στιγμής να έχουν χρίσει φαβορί τον ΠΑΟΚ και να έχουν τρίτο επικρατέστερο τον Ολυμπιακό. Ένα πρωτάθλημα που θα βρει τον Ολυμπιακό ανανεωμένο και έτοιμο να επανέλθει στην κορυφή, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας και τις υπόλοιπες ομάδες έτοιμες να κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

Στο poll του Fosonline σε 1686 συμμετοχές οι αναγνώστες ψήφισαν στην πλειοψηφία τους ότι το πρωτάθλημα θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», ενώ στη δεύτερη θέση βλέπουν τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα το 65% έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, το 23% ψήφισε ΠΑΟΚ, το 6% ΑΕΚ, το 4% Παναθηναϊκό και το 2% άλλη ομάδα.