Ολυμπιακός που μπορεί να τους διαψεύσει όλους

Αφού έγινε φαβορί για τους ομίλους του Europa League, έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να ανατρέψει τις εκτιμήσεις των στοιχηματικών και στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός που μπορεί να τους διαψεύσει όλους

Πολύ ωραίες είναι οι τελευταίες μέρες για τους φίλους του Ολυμπιακού. Από μια περίοδο αγωνίας και αμφισβήτησης, πέρασε σε ρυθμό επιτυχιών, η μία ακολουθεί την άλλη κάθε εβδομάδα. Πέρασαν οι δύο αγώνες με τη Λουκέρνη, πέρασε και ο πρώτος με τη Μπέρνλι. Από εκεί που οι στοιχηματικές εταιρείες θεωρούσαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα δυσκολευτούν για να περάσουν στους ομίλους του Europa League, πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες η απόδοση να βρεθεί ο Ολυμπιακός στα γκρουπ του θεσμού έφτανε το 1,80. Πλέον, το ίδιο ενδεχόμενο προσφέρεται στο 1,15.

Μεγάλη υπόθεση. Θυμίζει σε όλους, Έλληνες και ξένους, τη δύναμή του. Στο γήπεδο με 10 γκολ σε τρεις ευρωπαϊκούς αγώνες απέναντι σε Ελβετούς και Άγγλους. Και αφού έμαθαν οι εκτός συνόρων αντίπαλοί του τις διαθέσεις του, ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουν και οι εγχώριοι ότι οι Πειραιώτες είναι ικανοί για να κατακτήσουν ξανά την κορυφή.

Γιατί τα γράφουμε αυτά; Επειδή η ομάδα του Μαρτίνς που ανατρέπει προσδοκίες, εκτιμήσεις και προγνωστικά, καλείται να κάνει κι άλλη ανατροπή. Καλείται να αλλάξει τους υπολογισμούς των στοιχηματικών εταιρειών και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Επί της παρούσης πρώτο φαβορί θεωρούν τον ΠΑΟΚ με απόδοση 1,80, παρά το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς ξεκινούν με -2. Δεύτερη επικρατέστερη μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τη σύνολο του Λουτσέσκου θεωρείται η ΑΕΚ με τιμή 3,75 και τρίτος έρχεται ο Ολυμπιακός με τιμή που φτάνει στο 4,00.

Σε επίπεδο παικτικό, αν αξίζει ένα ποντάρισμα σε μακροχρόνιο στοίχημα, είναι να φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην κατάκτηση του τίτλου. Άλλωστε κάθε χρόνο το κάνει με εξαίρεση την περσινή σεζόν. Αν επανέλθει και τον έχουμε εμπιστευθεί από την αρχή, θα αποκτήσουμε και κέρδος τετραπλασιασμένο. Γιατί όχι λοιπόν; Βλέπουμε μια ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται και που πιθανότατα θα ενισχυθεί κι άλλο. Επιπλέον, σε τέτοια απόδοση δεν πρόκειται να τον βρούμε ποτέ σε ματς ελληνικού πρωταθλήματος.

Όσο για το σημερινό πρόγραμμα, σημειώνουμε ότι το έντυπο «ΦΩΣ στο Στοίχημα» είναι γεμάτο από προτάσεις για όλα τα γούστα. Κάποιες από αυτές τις σημειώνουμε παρακάτω.

Ξεκινώντας από το γαλλικό πρωτάθλημα, η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αναμένεται ακόμα πιο βελτιωμένη συγκριτικά με τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, παρατάσσεται για πρώτη φορά στη νέα σεζόν με τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ στην ίδια ενδεκάδα. Πιθανό το over 3,5 ή τα 4-6 γκολ στην αναμέτρηση με την υποδεέστερη βέβαια Ανζέ.

Σε εντυπωσιακή κατάσταση βρίσκεται και η Μάντσεστερ Σίτι. Ολοκληρώνει πλήθος επιθέσεων σε κάθε της παιχνίδι και υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να σκοράρουν. Η Γουλβς, στις δύο πρώτες της εικόνες, απέδειξε ότι είναι ομάδα που επίσης μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να βρει δίχτυα. Είτε το GOAL είτε τα 4-6 τέρματα μπορούν να περάσουν στο δικό μας παιχνίδι.

Συνεχίζοντας, παρατηρούμε την Α’ Ισπανίας. Η Ράγιο Βαγιεκάνο αποδείχθηκε σάκος του μποξ προς τέρψιν της Σεβίλλης. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει την ευκαιρία να σημειώσει την πρώτη της νίκη και αν είναι δυνατό να διασκεδάσει και το παιχνίδι. Άσος (ίσως και από ημίχρονο) συνδυασμένος με Over 2,5 και για όσους θέλουν να ευχαριστηθούν τζογάροντας, έχει τύχη το ακριβές σκορ 3-0 ή 4-0.

Μια απόπειρα και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η Αμιάν ξεκίνησε με δύο ήττες. Σύμφωνοι, θα επιχειρήσει να απαντήσει, όμως απέναντί της βρίσκει τη Ρεμς που μόνο σαν νεοφώτιστη δεν συμπεριφέρεται. Στην πρεμιέρα νίκησε τη Νις μέσα στη Νίκαια και πριν μια εβδομάδα κατέβαλε και τη Λιόν. Ανώτερα τα διαπιστευτήριά της και από τη στιγμή που προβάλλει ως αουτσάιντερ, παίρνουμε το Χ2.