Καρεμπέ: «Ελπίζουμε σε επιτυχίες με τον Κορμπεράν»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ καλωσόρισε τον Κάρλος Κορμπεράν τονίζοντας ότι έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και του κόσμου.

Καρεμπέ: «Ελπίζουμε σε επιτυχίες με τον Κορμπεράν»

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ καλωσόρισε τον Κάρλος Κορμπεράν στην ομάδα του Πειραιά. Ο Γάλλος παρουσίασε τον Ισπανό προπονητή στους εκπροσώπους του Τύπου τονίζοντας μάλιστα πως έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης.

«Σήμερα είναι ένα νέο κεφάλαιο στον σύλλογο. Ευχαριστώ τον προηγούμενο προπονητή, τον κύριο Μαρτίνς για όλα όσα προσέφερε στον σύλλογο. Οι δρόμοι μας χωρίζουν και τον ευχαριστούμε για όλα», είπε αρχικά ο Κριστιάν Καρεμπέ και συνέχισε:

«Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με τον Κάρλος Κορμπεράν, έναν νεαρό και ταλαντούχο προπονητή. Ξεκίνησε την καριέρα του μόλις 23 ετών, που σημαίνει ότι έχει καριέρα 16 ετών. Ξεκίνησε από τη Βιγιαρεάλ και πέρασε από μεγάλους συλλόγους. Συνεργάστηκε με μεγάλους προπονητές όπως ο Βαλβέρδε και ο Μπιέλσα, από τον οποίο ελπίζω να έχει εμπνευστεί. Στηρίζουμε απόλυτα τον νέο προπονητή και ελπίζουμε να έχουμε μεγάλες επιτυχίες μαζί. Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω να ξέρει ότι η διοίκηση και οι οπαδοί σε στηρίζουν και σου εύχονται τα καλύτερα».