Παναθηναϊκός: Μεγάλη πρόταση για Σποράρ

Από τη Σλοβενία υποστηρίζουν πως Παναθηναϊκός και Αντράζ Σπόραρ τα έχουν βρει και μάλιστα η πρόταση των «πράσινων» αγγίζει τα 3,7 εκ. ευρώ. 

Παναθηναϊκός: Μεγάλη πρόταση για Σποράρ

Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός βρήκε εκείνον που θα αποτελέσει το βασικό «9αρι» τη νέα αγωνιστική περίοδο και μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι αποφασισμένος να πληρώσει αρκετά έτσι ώστε να τον ντύσει άμεσα στα χρώματα του.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες το όνομα του Άντραζ Σπόραρ παίζει «δυνατά» για τους «πράσινους». Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στον επιθετικό από τη Σλοβενία και οι δύο πλευρές βρίσκονται μια «ανάσα» από την οριστική συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός – σύμφωνα πάντα με τα όσα τονίζουν στη Σλοβενία – είναι διατεθειμένος να δώσει γη και ύδωρ στον Σπόραρ και να καλύψει τις ανάγκες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα δώσουν τετραετές συμβόλαιο στον 28χρονο με την ΠΑΕ να του προσφέρει ετησίως (καθαρά και χωρίς μπόνους) ένα εκατομμύριο ευρώ.

Εάν βγει «λευκός καπνός» και επέλθει η συμφωνία, τότε αυτή θα είναι η πιο ακριβή στον Παναθηναϊκό μετά την περίοδο του πολυμετοχικού σχήματος.

Ο Σπόραρ είναι διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας και έχει 39 συμμετοχές ενώ έχει σκοράρει και 5 τέρματα. Τα τελευταία 2,5 χρόνια ανήκε στην Σπόρτινγκ, με την οποία σε 38 ματς έχει πετύχει 11 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ. Έχει περάσει και από Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ολίμπια Λουμπλιάνας, Βασιλεία, Ιντερπλόκ Λουμπλιάνας και Αρμίνια Μπίλεφελεντ.