Ζερβίνιο: «Έχω μεγάλη δίψα να συνδέσω το όνομά μου μ’ έναν τίτλο στον Άρη»

Ο Ζερβίνιο στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μετακίνησή του στον Άρη αναφέρθηκε στους στόχους του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τη συζήτηση που είχε για τον σύλλογο με τον Τάσο Μπακασέτα.

Ζερβίνιο: «Έχω μεγάλη δίψα να συνδέσω το όνομά μου μ’ έναν τίτλο στον Άρη»

Πανευτυχής για τη μετακίνησή του στον Άρη παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Ζερβίνιο και εξέφρασε την επιθυμία του να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Τάσο Μπακασέτα, όπως επίσης στην παρουσία του Ιτούρμπε στην ομάδα, με τον οποίο ήταν μαζί και στη Ρόμα.

«Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Έχω πάρει τις καλύτερες πληροφορίες για τον Άρη και όταν μίλησα με τον κ. Καρυπίδη όλα μετά έγιναν πιο εύκολα. Μου ανέλυσε το πρότζεκτ, μου άρεσε και έτσι είμαι πλέον παίκτης του Άρη. Μίλησα και με τον Μπακασέτα με τον οποίο ήμασταν πέρυσι συμπαίκτες στην Τουρκία. Μου είπε τα καλύτερα για τον Άρη και πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί του. Το ίδιο μου είπαν και ο Ντουκουρέ με τον Νταμπό που είναι φίλοι μου», επεσήμανε αρχικά ο 35χρονος επιθετικός και συνέχισε:

«Χαίρομαι επίσης που στον Άρη θα συναντήσω ξανά τον Ιτούρμπε. Παίξαμε μαζί ένα χρόνο στην Ρόμα και κάναμε σπουδαία πράγματα. Εύχομαι το ίδιο να επαναλάβουμε και εδώ».

Απευθυνόμενος στους φιλάθλους του Άρη, ο Ζερβίνιο έστειλε μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν:

«Στους οπαδούς του Άρη έχω να πω το εξής: Νιώθω καλά μετά τον τραυματισμό που είχα πέρυσι. Έχω μεγάλη δίψα να συνδέσω το όνομά μου μ’ έναν τίτλο για το κλαμπ. Όλοι μαζί να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».