Επίσημο: Και με τη βούλα στον Άρη ο Ζερβίνιο!

Ολοκληρώθηκε και τυπικά το απόγευμα του Σαββάτου (16/7) η μεταγραφή του Ζερβίνιο από τον Άρη. Ο 35χρονος άσος υπέγραψε για 1+1 χρόνια με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης. 

Επίσημο: Και με τη βούλα στον Άρη ο Ζερβίνιο!

Ο Άρης ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου (16/7) τη μεταγραφή ενός από τους κορυφαίους παίκτες που πάτησαν ποτέ το πόδι τους στην Ελλάδα.

Ο 35χρονος Ζερβίνιο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε για 1+1 χρόνια και η ΠΑΕ των «κιτρίνων» ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του.

Ο Ίβοριανός ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της πατρίδας του JMG Abidjan. Στη συνέχεια έπαιξε σε Μπέβερεν και Λε Μαν, έως ότου ήρθε η Λιλ και δίνοντας 6,5 εκατομμύρια ευρώ στην Λε Μαν, τον έκανε δικό της το 2009.

Ο Ζερβίνιο έβγαλε μάτια στη Ligue 1 και η Άρσεναλ φυσικά δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη, έχοντας στον πάγκο της τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός πρώην τεχνικός των «κανονιέρηδων» άναψε το «πράσινο φως» για να αποκτηθεί έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ το 2011.

Στη συνέχεια πέρασε από την Ρόμα, την κινεζική Χεμπέι (πωλήθηκε έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ το 2016!) και επέστρεψε στην Ευρώπη αρχικά για λογαριασμό της Πάρμα και εν συνεχεία της Τράμπζονσπορ, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Τουρκίας την περασμένη σεζόν.