Ολυμπιακός: Η Βίλεμ δεν ξεχνάει τον Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι είχε αφήσει καλό όνομα στην Βίλεμ και οι Ολλανδοί δεν δείχνουν να έχουν ξεχάσει τον 24χρονο εξτρέμ (που «βαφτίστηκε» μπακ) του Ολυμπιακού. Υπάρχει όμως ένα σημαντικό πρόβλημα με την ομάδα από το Τίλμπουργκ

Ολυμπιακός: Η Βίλεμ δεν ξεχνάει τον Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και κατά κάποιο τρόπο ήταν μία απόφαση από κοινού να μπουν τίτλοι τέλους στη σχέση του με τον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος εξτρέμ που... βαφτίστηκε μπακ στα τελειώματα της σεζόν από τον Πορτογάλο τεχνικό των Πειραιωτών, κάνει προπονήσεις με τους υπόλοιπους «κομμένους».

Σύντομα, όμως, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον του. Οι πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν ότι η Βίλεμ δεν τον ξεχνάει. Θυμίζουμε ότι ο Βρουσάι είχε αφήσει τη σφραγίδα του στον ενάμισι χρόνο που έμεινε στην ομάδα που εδρεύει στο Τίλμπουργκ.

Προτεραιότητα του 24χρονου είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τον ενθουσίαζε η προοπτική να επιστρέψει στην Βίλεμ.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ολλανδική ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη 2η κατηγορία, καθώς τερμάτισε 17η στην Eredivisie της σεζόν 2021-22.

Ενδιαφέρον για τον Βρουσάι υπάρχει και από ομάδες άλλων χωρών, όπως από την Πορτογαλία και όχι μόνο. Σύντομα λοιπόν θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, έτσι ώστε να πάρει σειρά ο 24χρονος εξτρέμ μετά τους Χένρι Ονιεκούρου και Δημήτρη Πινακά που παραχωρήθηκαν δανεικοί σε Αδάνα Ντεμίρσπορ και Απόλλωνα Λεμεσού αντίστοιχα.