Ολυμπιακός: Επαναφέρουν το όνομα του Λάριν οι Τούρκοι

Την περίπτωση του Κάιλ Λάριν εξετάζει ξανά ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα γράφουν τα τουρκικά Μέσα την Κυριακή (5/6).

Ολυμπιακός: Επαναφέρουν το όνομα του Λάριν οι Τούρκοι

Εντατικά εργάζονται στον Ολυμπιακό με στόχο την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Προτεραιότητα αυτήν την ώρα έχει η απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα ενώ στο προσκήνιο είναι και η περίπτωση του Καμαρά του Άρη.

Παρόλα αυτά, οι πρωταθλητές αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι να αποκτήσουν και έναν εξτρέμ και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία η περίπτωση του Κάιλ Λάριν έχει επανέλθει στο «ερυθρόλευκο» πλάνο όπως έχει αποκαλύψει στο σημερινό (5/6) του φύλλο το ΦΩΣ.

Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί και τις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους με τον Καναδό εξτρέμ χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση. Πλέον ο 27χρονος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας αφού δεν συμφώνησε με τους «αετούς» για την ανανέωση του συμβολαίου του και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα συνδέουν ξανά το όνομά του με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως για τον παίκτη ενδιφέρεται και η Μπασάκσεχιρ ενώ εκτιμάται πως ο Λάριν ζητάει ένα συμβόλαιο της τάξης των δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Λάριν έπαιξε 38 φορές με την Μπεσίκτας έχοντας ως απολογισμό 8 γκολ και 1 ασίστ.