Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για δεξί μπακ

Ο Ολυμπιακός «καίγεται» να τελειώσει άμεσα το θέμα του δεξιού μπακ και να αποκτήσει τον αντί-Λαλά όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για δεξί μπακ

Η απόκτηση δεξιού μπακ είναι η βασική προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά «καίγεται» να πάρει παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας της και αυτό το θέμα θέλει να το τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι Πειραιώτες δεν θέλουν απλά να έχουν το βασικό τους μπακ στην προετοιμασία στην Αυστρία, αλλά αν είναι δυνατόν στον Ρέντη στις 14 Ιουνίου. Αυτό είναι το ζητούμενο για τους πρωταθλητές Ελλάδας που πλέον έχουν εστιάσει ξεκάθαρα στη μεταγραφή του δεξιού οπισθοφύλακα.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι ο Κένι Λαλά δεν υπολογίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα πρέπει να βρει ομάδα για να αποχωρήσει. Ο Ολυμπιακός δεν είναι κλαμπ που θα τον κάνει δώρο τον Γάλλο, αλλά θα πρέπει να έρθει και πρόταση. Είναι δεδομένο, όμως, πως τον έχει εκτός πλάνων. Γι’ αυτό άλλωστε και στην προετοιμασία έχει κληθεί ο Νίκολιτς από τη Β’ ομάδα.

Όσον αφορά στην ενίσχυση τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι συγκεκριμένα. Τζορτζ Μπάλντοκ, Γιαν Κόουτο και ο Κέλβεν είναι οι παίκτες που έχουν πέσει στο τραπέζι. Οι δύο πρώτοι υπολογίζονται για τον ρόλο που θέλει ο Ολυμπιακός και ο τελευταίος εάν αποκτηθεί θα είναι μία εξτρά λύση.

Τόσο το θέμα του Μπάλντοκ όσο και του Κόουτο βρίσκονται στο στάδιο των επαφών με τις ομάδες τους. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει κρούση σε Σέφιλντ και Μάντσεστερ Σίτι και γίνεται κατανοητό πως δεν είναι απλές περιπτώσεις.