Ολυμπιακός: Γιατί ζήτησε τον Καμαρά του Άρη ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη, αφού θεωρεί ότι μπορεί να ταιριάξει στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Γιατί ζήτησε τον Καμαρά του Άρη ο Μαρτίνς

Τον Αμπουμπακάρ Καμαρά «έδειξε» ο Πέδρο Μαρτίνς για την επίθεση του Ολυμπιακού. Στον Πορτογάλο προπονητή αρέσει ο Αφρικανός επιθετικός και έχει κάνει θερμή εισήγηση. Είναι ίσως ο παίκτης του Άρη με τα καλύτερα χαρακτηριστικά και αυτό που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Τον Καμαρά τον έχει ζητήσει γιατί και δυνατό παιδί είναι και ταχύτητα έχει. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό για τον 27χρονο επιθετικό ότι εκτός από το γκολ δημιουργεί κιόλας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σκόραρε δέκα φορές, ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ.

Σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός θα βρει περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Από την άλλη θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι και το παιχνίδι των Πειραιωτών θα είναι διαφορετικό. Ειδικά στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που προσπαθεί να ανοίξει άμυνες και εκεί χρειάζεται τον άνθρωπο που θα δημιουργήσει, που θα έχει την έμπνευση.

Σημαντικό για τον Καμαρά είναι και το γεγονός ότι βρήκε γκολ και με τους μεγάλους. Σκόραρε κατά του Ολυμπιακού σε εκείνο το 2-1 του «Κλεάνθης Βικελίδης» που έβαλε τέλος και στο αήττητο σερί των πρωταθλητών. Σκόραρε κατά του Παναθηναϊκού και κατά του ΠΑΟΚ. Ο Καμαρά ήταν σχεδόν ισορροπημένος στα γκολ του, αφού έξι έβαλε στη Θεσσαλονίκη και τέσσερα εκτός έδρας.

Όπως και να ‘χει ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή του Άρη και έχει ζητήσει την απόκτηση του. Παραμένει, ωστόσο, μία περίπτωση που είναι μπερδεμένη και εξαρτάται από την εξέλιξη της υπόθεσης με το CAS.