Το σενάριο για Μπεσίκτας-Ονιεκούρου και το timing

Ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας ασχολείται με τον Χένρι Ονιεκούρου του Ολυμπιακού και θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του. Δεν υπάρχει θέμα με τον Νιγηριανό εξτρέμ.

Το σενάριο για Μπεσίκτας-Ονιεκούρου και το timing

Σενάριο από την Τουρκία προέκυψε με πρωταγωνιστή τον Χένρι Ονιεκούρου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα από την γειτονική χώρα η Μπεσίκτας ασχολείται με την περίπτωση του Νιγηριανού εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα το όλο θέμα ξεκίνησε εξαιτίας των διαπραγματεύσεων της Μπεσίκτας με τον Κάιλ Λαρίν. Το συμβόλαιο του 26χρονου εξτρέμ με τους "μαύρους αετούς" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Η διοίκηση της Μπεσίκτας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του κάτω από τα 2,7 εκατ. ευρώ ετησίως. Η τελευταία προσφορά που του έκανε η τουρκική ομάδα είναι στο 1,7 εκατ. ευρώ και δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει άλλο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Τουρκία η Μπεσίκτας βρήκε την εναλλακτική λύση στο πρόσωπο του Χένρι Ονιεκούρου. «Η Μπεσίκτας βρήκε γρήγορα την εναλλακτική λύση. Ο Χένρι Ονιεκούρου υπέγραψε στον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά δεν έχει βρει τα πράγματα όπως θα περίμενε. Πήρε χρόνο σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει ένα γκολ και μία ασίστ. Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει 4,5 εκατ. ευρώ στον Νιγηριανό και δεν θέλει να του κάνει ζημιά», αναφέρει το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια οι Τούρκοι τονίζουν πως αν ο Λαρίν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του τότε η Μπεσίκτας θα πατήσει γκάζι για τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Χένρι Ονιεκούρου. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ξοδέψει 4,5 εκατ. ευρώ. Επίσης από το μεγάλο λιμάνι εκείνο που σχολίαζαν ήταν πως "πριν τον ΠΑΟΚ υπήρχαν δημοσιεύματα ότι πήγε στη Μύκονο και τώρα ότι πάει στη Μπεσίκτας".